Mat och dryck och annat gott

Grön frukostsmoothie

21 januari, 2015

Ljuva onsdag! Har sovmorgon på onsdagar, och det är ljuvligt. Förutom att grannen ovanför har sin mobil på golvet och snoozar i 1,5 h med start klockan 7. Fast å andra sidan, då sover jag ju inte bort hela min sovmorgon…

Frukost är någonting jag är dålig på. Stressar alltid på morgonen och då blir det svårt att få i sig något annat än kaffe. Men det är något jag jobbar på! T.ex. med min nya blender som jag är fullständigt förälskad i. Har fått dille på att testa mig fram till nya smoothiesmaker, och idag blev det en grön sak till frukost.

IMG_6558

Ser inte direkt aptitlig ut innan mixandet.

I dagens gröna smoothie fick följande plats:

1 kiwi
1 päron
en näve babyspenat
ett gäng linfrön
ett gäng chiafrön
några cashewnötter
ett par matskedar naturell kvarg
och så havredryck för flytande effekt

IMG_0077

Den blev faktiskt riktigt god, och kändes som en bra start på dagen. Och det bästa med smoothies är att det automatiskt blir så himla mycket, så nu har jag en att dricka i eftermiddag när jag kommer hem från jobbet också. Tänkte springa hem, så det blir bra med en go grön drink efteråt så man står sig tills det är middagsdags.

Men nu är klockan snart 10 så jag tror att det börjar vara dags att bege sig mot jobbet. Jobba några timmar och sedan transportspringa hem, som sagt. Det är någonting fint med onsdagar.

Hoppas att du också har en fin dag! Vi hörs ikväll, då det garanterat skall rapporteras om dagens transportspring. För det är ju det näst bästa med träning, att få skriva om det!

 

2 Comments

 • Reply Petra 21 januari, 2015 at 20:46

  Smoothiegalning! Ha ha känner igen mig. I somras tror jag de va då skaffade jag mig en stor blender. HEter nog ngt med smoothie till o med. Sån smart med en tappkran framtill. Oj oj oj vad min familj fick käka smoothies då . Får nog damma av den igen.

  • Reply idaaspens 21 januari, 2015 at 22:19

   Haha, JA, damma av den! Det är ju så himla gott med smoothies! 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: