Allt och inget

Febernedsättande och sponsrade inlägg

Tror att det var bara häromdagen jag stod i arbetsrummet och basunerade ut att jag minsann inte varit sjuk sedan influensan 2011, och således har världens bästa immunförsvar. Okej, någon förkylning har det väl varit, men inte mer än så.

Så döm då om min förvåning och frustration inatt klockan 2 då jag vaknade pga bedrövlig feberfrossa! Vad hände där? Igår var jag ute och sprang och idag ligger jag hemma i feber. Som en blixt från klar himmel, som en säger.

Och att vara hemma pga feber är så tråkigt. Man orkar inte göra någonting, har inte ens lyckats slå på teven. Detta pga knappt 38 graders feber och en ynklighet jag inte känner igen. Hur kan jag tro att jag ska dö pga knappt 38 graders feber? Och jag som skulle på Bodypump idag.

Men nu har det febernedsättande börjat verka, så jag passar på att äta lite, blogga lite och fundera över det här med att skriva sponsrade inlägg på bloggen. Hur tänker ni kring sådant? 

IMG_5003

Har nu varit sjuk i exakt 11 timmar, och längtar redan efter träning. Som en sådan här löprunda i ett sensomrigt Göteborg.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Petra
  22 januari, 2015 at 16:50

  Åhh ja längtar till sommaren , fint bild!
  Usch o fy för feber!! Låg hela förra veckan. Krya på dig! Va rädd om dig.

 • Reply
  Camilla- AktivaDagar
  22 januari, 2015 at 18:43

  Jag tycker det är helt ok med sponsrade inlägg- när det är tydligt utmärkt att det är sponsrat/samarbete OCH präglas av bloggarens egna åsikt och bloggens anra. Men så är det ju långtifrån alltid. Nu när man lärt sig blogg-språket ser man oerhört mycket sponsrat material som inte är märkt som just sponsrat. Är med i en grupp på fb, bloggar och reklam, där just dylika saker diskuteras…

 • Reply
  Johanna
  24 januari, 2015 at 11:17

  Jag har under åren haft en del bloggsamarbeten, som kanske går under kategorin sponsrade inlägg. Jag har aldrig fått betalt för att blogga, men jag har fått en del produkter som jag sen skrivit om på bloggen. Jag försöker alltid vara tydlig med att nämna att det är ett samarbetsinlägg och jag hoppas verkligen att det är lika tydligt för mina läsare som för mig.

  Just nu har jag två aktiva samarbeten, ett med fitnessguru som jag får kosttillskott från och ett försökssamarbete med Newline som jag får träningskläder från. Ingen av dessa tvingar mig att skriva inlägg utan jag får skriva precis vad jag vill och när och hur jag vill, så därför kallar jag dem samarbeten och inte sponsring, men för att ett samarbete ska vara gynnande så måste ju också företaget få synas så därför är det klart att jag skriver/exponerar produkterna.

  Jag kallar inte varje inlägg för ett samarbetsinlägg om det bara är så att jag t.ex. har en selfie i inlägget där jag råkar ha på mig kläder som jag fått gratis – jag använder ju kläderna mer eller mindre hela tiden och tänker inte att ”nu ska jag publicera en bild med Newline-kläder” utan de råkar bara vara en bild av mig så som jag såg ut just den dagen. Däremot om inlägget i princip bara handlar om produkten/produkterna, då förklarar jag nog mitt samarbete med dem. Jag hoppas att andra också tycker att den här approachen är ok 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: