Löpning Lopp

Vill du springa WinterRun?

Imorgon skulle jag springa Winter Run, men jag går fortfarande på febernedsättande var fjärde timme, så det blir ingenting av det.

Det är så enormt störande! Visst, jag är kanske inte i min bästa löpform, men jag var ändå så taggad för att köra igång säsongen 2015 nu. Jag såg fram emot att få springa inne på Liseberg, och jag älskar Icebug-buffen man får i sin lilla goodiebag efter man sprungit. Lite extra störande eftersom jag cirka aldrig är sjuk, men vad gör man? Har inte ens lyckats ta mig upp för en dusch på ett par dagar, så kan nog inte räkna med att kunna springa.

Anywhooo…

Har således en startplats till Winter Run Göteborg som inte kommer att användas. OM någon skulle vilja springa loppet i mitt namn, så skriv en kommentar eller skicka ett mail. Känns så enormt irriterande att startplatsen bara ska vara där helt oanvänd. Den är ju ändå betald för!

winterrun

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  23 januari, 2015 at 16:35

  Bättre nu än 14 mars….? 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 januari, 2015 at 19:16

   Ja! Såklart! Det hade ju varit för tragiskt att vara sjuk då. Huvva!
   Men du kanske ska ta min startplats imorgon? 🙂

 • Reply
  petra
  23 januari, 2015 at 18:09

  Usch o fy. Inte sjuk än…stackare. så typiskt med lopp o allt . Ville gärna sprungit men alldeles för långt bort. Hoppas du finner ngn som kan ta över platsen. Kul om de utnyttjas ju.
  Krya på dig.
  Lovar att blogga om jag bakar ngt gott.
  Kram

 • Reply
  minatraningstajts
  24 januari, 2015 at 09:05

  Åh nej vad trist! Winterrun som dessutom låter som världens typ vackraste grej… Helst i snöigt fjällandskap kanske, men ändå 🙂 Krya nu!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 januari, 2015 at 10:42

   Jag vet! Sjukt (hihi) dålig tajming!
   Men att det kom jättemycket blötsnö idag lindrar ångesten lite lite… Iofs kommer det hela vara mycket finare i snö. Meeen… äsch, vad gör man? Bara att gilla läget!
   Vill du ha min startplats? Hoppa på ett tåg till Gbg bara, starten går 17:00!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: