Allt och inget

Hej Dream come true!

Det är galet hur länge jag har drömt om att åka till New York. Trodde aldrig att det skulle bli av. Det känns som att alla har varit där, förutom jag. Så är det förstås inte. Men det inbillar man sig när man vill något så himla mycket!

Jag fick lite mild sommarångest häromdagen. Kanske var det feberyran som gjorde det, men en kollega hade nyligen berättat att han bokat sommarens resa till Barcelona, och jag fick lite panik över ovetskapen om vad jag skulle göra med min sommar. Som lärare har man både semester och en massa komptid att plocka ut, så jag är ledig hela åtta veckor under sommaren. Ett par år har jag jobbat på språkresa i Spanien och England, men i år ville jag vara hel-ledig. Men göra vad? Ni förstår nog redan vart jag är på väg… Till Luleå förstås, men inte i åtta veckor!

Jag har en tendens att inte kunna sova på saken. Så när jag vill någonting, och har möjlighet att göra det, då gör jag det direkt. Oavsett om det handlar om att köpa ett par träningstajts, eller en kamera, nya espressokapslar eller en resa.

Har således bokat en resa till New York idag!

Jag är så larvigt lycklig att hade jag inte varit sjuk så hade jag hoppat upp från sängen och dragit några dansmoves. Jag har aldrig varit i USA, och New York är verkligen en dröm för mig. Oj vad jag kommer att få hålla i plånboken i vår, men jösses vad det skall vara värt det. En vecka i New York, helt för mig själv (är det bra eller dåligt?), åh vad jag ska njuta. Jag ska springa längs East River och genom Central Park, jag ska… eh, vad gör man mer i New York?

newyork

Jag ska liksom bo på Manhattan!
Ja, kära bloggläsare. Ni kommer få läsa en del om New York det kommande halvåret, I’m afraid.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Petra
  24 januari, 2015 at 16:34

  Åhh va glad jag är för din skull! Lycka! De förstår jag . Drömmer oxå om New York.

 • Reply
  Cecilia Mattsson
  24 januari, 2015 at 17:16

  Så roligt för dig!! Jag läser gärna om din planer inför resan 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  24 januari, 2015 at 17:59

  Oooh! Vad spännande!
  PS. Köpa ÄNNU fler skor ”in the US”? 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: