Allt och inget

Winter Run i blöt nysnö

Var det lite av en blessing in disguise att bli sjuk just till Winter Run? 

IMG_0079

Vaknade idag och såg att det kommit jättemycket snö. Alltså, jättemycket för att vara i Göteborg! Officiellt så gillar jag snö, men helst inte i Göteborg och helst inte så mycket i Göteborg. Anledningen är att bussar och spårvagnar kommer att ställas in, inom ett dygn kommer allt vara slask, och har vi otur kommer den stanna och då kommer hela arbetsveckan gå ut på att säga åt elever att de inte får kasta snöbollar på varandra.

Nämen jag skulle nog fortfarande vilja springa WinterRun, men jag är glad att jag slipper bekymret med skor idag. Detta väder var exakt vad jag var orolig för (när jag trodde att jag skulle springa). Mina vanliga skor + broddar funkar fint i snö, men inte i mycket nysnö. Det fastnar för mycket under och de lossnar. Inte kul.

Men säkert helt vintermagiskt att få springa Winter Run på vintrigt Liseberg i bra skor och så vidare. Lagom temperatur också när det är sånt här väder. Åh. Hade planerat en sväng dit och titta på i alla fall om jag kände mig kry nog, men det gör jag inte. Det blir ännu en dag som sängliggande. Roligare saker kan man ha för sig.

Men jag försöker tänka positivt: ju längre jag är sjuk, desto mer jävla underbart kommer det bli att träna första passet sedan!

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mia
  24 januari, 2015 at 12:10

  Winter run hade nog varit en rolig upplevelse, men men… Det finns så många braiga upplevelser nu för tiden att en inte behöver sörja 🙂 Krya på dig!

 • Reply
  Petra
  24 januari, 2015 at 14:55

  Trist att missa det ja, helt klart. Men som du säger själv, bättre förutsättningar hade varit bättre. Nästa år, då jäklar!! =)
  Mys nu ner dig rejält i sängen. Läs ngt bra eller bara va.
  Krya på dig.
  kram

 • Reply
  Rund är också en form!
  24 januari, 2015 at 17:56

  Köp ett par skor till? Man kan ALDRIG få för många skor. 😉
  Kram M

 • Reply
  Sponsrad video: Nya skor som jag skulle kunna tänka mig att strutta runt i | Träningsblogga
  26 januari, 2015 at 10:01

  […] också. Vinterlöpning, terränglöpning, asfaltslöpning. Som Rund är också en form nämnde i en kommentar häromdagen: ”Köp ett par skor till? Man kan ALDRIG få för många skor.” Jag håller […]

 • Reply
  Sponsrad video: Nya skor som jag skulle tänka mig att strutta runt i | Träningsblogga
  27 januari, 2015 at 08:53

  […] också. Vinterlöpning, terränglöpning, asfaltslöpning. Som Rund är också en form nämnde i en kommentar häromdagen: ”Köp ett par skor till? Man kan ALDRIG få för många skor.” Jag håller […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: