Löpning Lopp

Jag vann!

25 januari, 2015

Jag skrev tidigare om Göteborgs friidrottsförbunds instagramtävling där man kan vinna startplatser till olika lopp i Göteborgsområdet. Det enda man behöver göra för att tävla är att tagga sin bild med #springigbg. Jag kunde inte låta bli att vara med, så jag öppnade mitt instagramkonto igen (@idaaspens om du vill följa), och hej och hå, jag vann redan andra veckan!

IMG_6642

Två startplatser till Lerumsloppet alltså. Lerum. Hmm. Aldrig varit där. Hade kanske valt ett annat lopp om jag fick välja själv, men så ska man ju inte tänka. Det kanske är supertrevligt i Lerum! Jag är taggad!

#Springigbg-tävlingen pågår året ut, med ny vinstchans varje fredag. Undrar om man kan vinna fler gånger? Det var ju nämligen himla kul att bli en vinnare, vill ha mer av sådant!

 

5 Comments

 • Reply petra 25 januari, 2015 at 17:55

  Grattis!! Va kul.
  Underbar bild

 • Reply Cecilia Mattsson 25 januari, 2015 at 19:48

  Grattis grattis vad kul!!

  • Reply Träningsblogga - Ida 25 januari, 2015 at 21:02

   Tack! Ja, det blir kul med ett lopp som man verkligen inte hade planerat att springa 🙂

 • Reply Springa i Lerum | Träningsblogga 10 februari, 2015 at 15:51

  […] vann ju två startplatser till Lerumsloppet genom tävlingen #springigbg. Kul grej den tävlingen, rätt trevlig hashtag att kolla in på Instagram. Tävla du också, jag […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: