Löpning

Sunday in Battery Park?

När man fortfarande är krasslig och inte kan varken träna eller jobba så passar det väl utmärkt att drömma sig till New York. Jag fattar fortfarande inte att jag ska dit! Det är visserligen 154 dagar kvar, så jag lär hinna googla och planera en hel del… Igår var det biljetter till Broadway som uppsöktes, och idag …. ta-daaa… löpning!

Jag har redan planerat NY-veckans långpass. Springa från hotellet till Central Park (2,2 km), köra en runda på 8-9 km där och sedan tillbaka. 12-13 km. Fan vad ljuvligt det ska bli!

centralparkrunBild lånad från Aktiv Träning

Om man googlar ”Running in New York” får man hur många resultat som helst. Jag har nog läst om löpning i New York i minst en timme idag. Det finns inte så mycket annat att göra när man är sjuk, och det är ju faktiskt ett rätt angenämt nöje!

Men jag ska inte bara springa i Central Park!
Nej!
Jag vill självklart också ta en tur längs Hudson River (som visserligen ligger på andra sidan Manhattan från mitt hotell, men det löser sig nog).
Och så längs East River som ligger nära hotellet.
Både Hudson och East tipsar Forbes om, och det låter ju fantastiskt.
Och så vore det trevligt med en sväng i Battery Park också, pga är lite halvt besatt av Utvandrarna och Kristina från Duvemåla (Eh ja! Bestämde exakt nu att jag ska springa i Battery Park på söndagen och lyssna på Sunday in Battery Park!)

Okej, man kanske inte behöver springa överallt, men finns det egentligen ett bättre sätt att se ett nytt ställe? 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  maspv
  25 januari, 2015 at 22:54

  Å va spännande med New York. För egen del skulle nog inte den sortens springande bli aktuellt om jag någon gång skulle ta mig dit. Det skulle nog istället bli ett långpass på Mood. Ha det gott och hälsa brodern. / Maria

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 januari, 2015 at 10:11

   Oh! Kan se dig köra ett långpass på Mood! Skulle faktiskt kunna tänka mig det jag med, fast jag inte kan sy. Fast har ju sett Project Runway!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: