Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Sponsrad video: Nya skor som jag skulle kunna tänka mig att strutta runt i

Nyhet i skodjungeln. Fin tycker jag! Skulle kunna tänka mig att strutta runt på gymmet i den. Jo, det skulle jag.

Nyhet i skodjungeln som ramlade in på ett reklamblad häromdagen. Fin tycker jag! Skulle kunna tänka mig att strutta runt på gymmet i den. Jo, det skulle jag.

Att hitta skor att träna i, det är nog svårare än att lära sig att träna. Alla bara: ”det är bara att dra på sig skorna och dra ut och springa” osv. Ja, så är det kanske, OM MAN HAR HITTAT RÄTT SKOR! Och det verkar vara ett evighetsprojekt.

Mitt behov och beroende av att köpa skor att träna i har gått nästan lika långt som shopaholic-beteendet med andra träningskläder, fast jag är nog lite mer återhållsam med skor, de kostar ju trots allt lite mer. Annars hade jag varit körd. Men alltså. Man behöver skor för utomhuslöpning, inomhuslöpning, annan inomhusträning. Och egentligen behöver man väl olika skor för olika slags löpning också. Vinterlöpning, terränglöpning, asfaltslöpning. Som Rund är också en form nämnde i en kommentar häromdagen: ”Köp ett par skor till? Man kan ALDRIG få för många skor.” Jag håller nog med.

Jag tror att jag har tre olika par skor som jag alternerar inomhusträningen med. Det är egentligen vansinnigt, men jag kan inte bestämma vilka som är bäst (eller sämst?). För att göra det hela ännu mer komplicerat har det nu kommit en ny sko på marknaden, som ja, det är såklart jag är sugen på att testa den också. Särskilt då den utlovar ”en unik kombination av flexibilitet, stötdämpning och snabbhet” som passar alla slags inomhusträningar. Skulle väl passa fint på alla bodypump-pass, grit cardio och allt annat jag ska fortsätta med nu när jag är kry igen? Väl? Får jag?

 

Detta inlägg skrevs i samarbete med Unruly Media.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 januari, 2015 at 10:03

  Slå till! 😉

  • Reply
   Träningsblogga
   27 januari, 2015 at 10:38

   Alltså jag känner ju hur det pulserar i shoppingnerven!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: