Allt och inget

Ont och modigt

Hur trevligt är det med träningsvärk? Så sjukt trevligt! När man ska skriva spanska verb på whiteboarden i klassrummet och man skriker lite inombords pga kan egentligen inte lyfta armarna. Så pass skönt alltså. Och jag var så pass ivrig för bodypump igår att jag var först på plats och kunde smygfota en spegelselfie.

IMG_6748Och så var jag så pass modig igår att jag länkade bloggen på både Twitter och Facebook utan att ta bort inläggen efter en timme. Kanske t.o.m. ska tapetsera skolan med traningsblogga.se och se hur många läsare jag får! Fast antagligen inte.

Hoppas att ni får en trevlig helg. Själv ska jag ut och förnöja mig. De säger att man bör göra sånt också ibland.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Petra
  30 januari, 2015 at 15:24

  Bra gjort!! Kanske oxå skulle våga länka min blogg. Hmm nej ska vänta tills den är omgjord lite. Men bra att du vågade .
  Mm i know the feeling. Har sån träningsvärk idag i låren. Aj aj aj

  • Reply
   Träningsblogga
   31 januari, 2015 at 08:58

   Ja nu ska jag försöka med det, att stå för att jag bloggar. Tänker att, vem bryr sig egentligen? 🙂
   Får se hur länge jag har den inställningen, haha!

 • Reply
  Cecilia Mattsson
  31 januari, 2015 at 07:44

  Hallo! Grattis till den nya bloggen, jättefin!! Det här med egenbilder! Ja en träningsbild vill man ju ta ibland men jag tycker att det är så pinsamt 🙂 Nu har jag sparat din sida på mina favoriter! Ha en fin dag!

  • Reply
   Träningsblogga
   31 januari, 2015 at 08:59

   Haha, jag tycker också att det är pinsamt!! Är man t.ex. i skogen och springer är det ju inga problem, för då har man oftast någon stund utan någon annan människa i sikte, men annars kan det vara svårt 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: