Allt och inget

Snön stoppar skidtävling!

IMG_6754

Igår kom snön (igen) och det var fint, men det finns anledningar till att jag tycker snön borde hålla sig borta från Göteborg:
1. Varenda minut av min arbetsdag då jag inte har lektion går till att prata med elever om att man inte får kasta snöbollar på varandra på skolans område! Och sedan när man vänder ryggen till, så gör de det ändå. Så där fullständigt meningsfullt som mitt jobb ibland kan vara alltså.
2. Det finns inte tillräckligt med snöröjning i Göteborg, så slasket hinner frysa till is innan någon fått bort skiten, och allt ser således förjäkligt ut, och inte kan man fara ut och springa i det heller.

Men sedan såg jag denna nyhet och fnissade i säkert en halvtimme, pga så himla ironiskt alltihop. 

IMG_6757

I övriga nyheter så ligger jag i sängen och dricker Bamyl och väntar på att huvudvärken som kom för ett och ett halvt dygn sedan ska släppa. Under tiden läser jag boken som är mitt Everest. Så galet bra är den, men den tar ju aldrig slut.

IMG_0094Försvinner huvudvärken i tid blir det ett pass Bodypump i eftermiddag. Träningsvärken från i torsdags sitter kvar, men bara så där härligt skönt att det ändå går fint att träna med den.

Hoppas att du har en fin lördag. Blir det någon träning? Eller en Everest-bok? 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  31 januari, 2015 at 13:38

  Du fick som du ville. Väl ? Nu kan det inte finnas någon snö kvar i Götet…? 😉

 • Reply
  Sara
  31 januari, 2015 at 15:23

  hahahha mycket ironiskt med den där skidtävlingen. btw, hela utvandrartrilogen, superbra. minns inte mkt mer av dem än att jag gillade dem! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga
   31 januari, 2015 at 19:14

   Skidtävlingen – det är verkligen min sorts humor. Skrattar fortfarande litegrann!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: