Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Detox schmetox

IMG_0098

I lördags tyckte jag att det var dags för den årliga garderobsrensningen, och oj, vad den behövdes. Jag har ingen ordning, och det är alltid ångest att ta tag i det där. Det blev ett ca halvdagsprojekt, och den största ångesten var träningsklädeslådan (som numera är två), pga har inte riktigt koll på hur mycket jag egentligen har köpt den senaste tiden… Så jag sparade den till sist. Plockade undan, testade grejer och ojade mig över alldeles för många linnen. Och tajts. Herregud, dessa tajts. Att dra fram alla de där kläderna var nog lite som i ”Du är vad du äter” när de får se hur mycket skit de satt i sig på en vecka, eller i ”Lyxfällan” när summan av alla mobillån visas. Ja, den känslan fick jag när jag hittade ett par tajts som jag inte har något minne av att jag har köpt, eller tränat i! Det var precis vad jag behövde för att ta tag i min träningsplaggsshoppingsdetox.

Snygga var de ju i alla fall!

Snygga var de ju i alla fall!

Detoxen gick bra, jag var pepp. Och så kom jag till SATS för andra dagen i rad och såg en tröja för andra dagen i rad, och så sket det sig. Men alltså jag har ju letat jättelänge efter en svart träningströja med ett självklart meddelande på, intalar jag mig och skäms lite.

IMG_6778

Jaja, påbörjar en ny detox NU. Och det var ju egentligen (egentligen!) träningstajts jag skulle sluta köpa.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Johanna
  2 februari, 2015 at 18:58

  Hahaha, jag fattar inte vad det är med träningskläder – man (=jag) får ju aldrig nog 😀

  • Reply
   Träningsblogga
   3 februari, 2015 at 06:09

   Nej, jag VET! Jag fattar inte grejen. Men nu har jag köpt mitt sista träningsplagg! 😉

 • Reply
  Petra
  3 februari, 2015 at 07:22

  E likadan. Älskar att köpa träningskläder!! Snygga tights. Ja tröjan oxå , var har du köpt den?
  Ha en bra dag

  • Reply
   Träningsblogga
   3 februari, 2015 at 09:52

   Det är så kul att köpa träningskläder ju!
   Tröjan köpte jag på SATS, tror att den finns på Stadium också (och säkert andra affärer som säljer Nike också!).

 • Reply
  Cecilia Mattsson
  3 februari, 2015 at 19:10

  Det är så roligt att köpa träningskläder!! Jag liksom dras till alla sportaffärer och sportkläder….:))

 • Reply
  Carolin
  4 februari, 2015 at 20:48

  åh! Jag älskar att köpa träningskläder! Som tur är har jag ganska lätt att lägga band på mig och låta bli!
  Men alltid kul när man hittar snygga kläder som man inte visste att man hade!

  • Reply
   Träningsblogga
   5 februari, 2015 at 06:37

   Duktigt att du lägger band på dig! Jag har inte riktigt lärt mig det ännu… Men nu ska jag göra ett tappert försök!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: