Allt och inget

Pumprutiner

IMG_6735

Dagens lektioner är gjorda, morgondagens planerade. Luften har totalt gått ur mig, avslutar arbetsdagen med en kopp kaffe och väntar på att åka till gymmet för dagens bodypump. Jag har märkt att jag har blivit en rutinmänniska när det gäller träningen. Det blev lite extra tydligt under förra veckans torsdagspump.

Kom till gymmet tidigt. Det var inget pass i pumpsalen, så jag gick in för att börja ställa i ordning. Tänkte att skulle jag inte ställa mig lite längre fram än jag brukar? Tvekade en minut, för på den platsen visste jag att det brukar stå en annan kvinna som är där varje vecka. Jag brukar stå bakom henne. Till slut bestämde jag att inte har man väl bestämda platser på bodypump heller!

Några minuter senare kom hon in i salen. Också tidigt för att ställa i ordning. Det blev en lite awkward moment när hon spanade i rummet och såg att hennes plats var upptagen. Men resten av salen helt tom. Det löste sig ju ändå. Hon kanske inte ens tänkte på det. Men idag lär jag ställa mig där jag stått tidigare veckor. Och jag kommer nog känna mig mer bekväm där, för det är ju ”min” plats.

Hur man är alltså.

Förresten, läste ni detta inlägg om tjejen som höll på att vända i dörren på bodypumpen? Veckans feel-good-blogginlägg. Tycker vi alla ger oss fan på att vi ska göra samma sak om vi ser det hända.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Petra
  5 februari, 2015 at 15:42

  Hej. Ja jag läste Annas inlägg. Riktigt bra gjort. Jag fixar inte alls att va på gym eller klasser . Känner mig så kass. Ha ha

  Jo man e väl en vanemänniska de e nog därför.
  Ha en trevlig kväll

  • Reply
   Träningsblogga
   5 februari, 2015 at 20:24

   Ja, lite obehagligt är det ju att gå in i ett gym/på pass så där i början, men tack o lov för att man vänjer sig och märker att det inte alls är farligt!

 • Reply
  Rund är också en form!
  5 februari, 2015 at 19:41

  Hehe! Det var nog ingen fara.
  Inte så ofta jag kör pump längre, men minns att var tvungen att stå på rätt SIDA! (Inte nödvändigtvis samma plats) men ändå på vänster sida i salen. Mitten eller höger kändes jääääättefel… Haha! 😀

  • Reply
   Träningsblogga
   5 februari, 2015 at 20:25

   Alltså det är lite lustigt hur man är!
   Efter att ha funderat på detta har jag insett att när jag går på Bodypump på Torpavallen eller Kompassen står jag ALLTID på höger sida. På Valhalla på vänster. Vaaarför? Makes no sense!

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  5 februari, 2015 at 19:51

  Läste också det inlägget! Blev helt varm. Haha, så för en gymnovis: Folk har alltså favoritplatser? Bra att veta 🙂

  Läste ditt inlägg på andra bloggen: Du vet att du kan dirigera om trafiken från din gamla blogg till den nya? Bloglovinföljarna hänger också med då 🙂 Det kostar dock ty p 13 dollar men kan vara värt.

 • Reply
  Träningsblogga
  5 februari, 2015 at 20:27

  Haha, ja tydligen har man det! Har tydligen skaffat mig sådana! 😀

  Det visste jag inte! Ska fundera en skvätt på det, fast jag tror att de flesta redan har hittat hit 🙂 men ändå! Kan ju vara värt. Hmm, nu blev en köpsugen igen!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: