Sammanfattning

Kass träningsvecka, men god lördagsmiddag

Söndag igen! Jobb imorgon, när alla andra är lediga pga sportlov, men så är det. Blir nog bra ändå, ska i alla fall bli skönt att ta tag i en ny träningsvecka. Denna vecka har träningsmässigt varit riktigt kass, jag är inte nöjd någonstans. Eller ja, passen jag gjorde blev bra, men jag har t.ex. inte tagit mig ut på en enda löprunda. Inte okej! Till veckan får det bli ordning och reda.

bild (1)

Det har dock varit en fin helg trots träningslös. Igår var jag bortbjuden på middag, så himla lyxigt att få ordentlig god hemlagad mat (jag är dålig på att göra sånt till mig själv hemma) och så världsbäst sällskap på det. Det gjorde mig dock en smutta trött idag, så har bara legat framför teven hela dagen. Så ni förstår att jag längtar efter ny träningsvecka!

IMG_6841 IMG_6845

Hoppas att du också har haft en fin helg, och kanske fått till ett träningspass eller två!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Petra
  9 februari, 2015 at 19:24

  Här i skåne e de sportlov först v 8.
  Härligt att bli bjuden på mat då o då.
  Inte helt fel

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: