Löpning

Hur man kan avrunda en arbetsdag

IMG_6911

IMG_6916

Löpningen tar sig tillbaka mer och mer i mitt liv och det är lycka det! De senaste två dagarna har jag sprungit totalt 15 km, och känner inte av någonting alls i varken fötter eller ben. Speciellt glad blev jag idag då det blev 10 km efter jobbet, och ingen smärta någonstans. 

Men jag ska inte sitta här och låta er tro att de här 10 km idag var lätta eller någonting åt det hållet. Nejdå, det var kämpigt. Kämpigt att ta sig iväg, kämpigt att komma in i andningen, kämpigt att låta benen mata. Ville mest stanna och gå hela tiden. Men lite pannben har jag ju allt, så jag tog mig iväg, kom in i andningen och lät benen köra på. Efter 9 km kände jag mig helt slut och då kändes 1 km väldigt långt… Kanske var det dagsformen, men också ett tydligt tecken på att jag gör rätt som börjar satsa mer på löpningen nu. Och så hörni, att det varit två soliga dagar denna vecka och jag sprungit på båda, så gött! Igår i stan, idag i skogen. Fint med omväxling!

Hursomhelst så himla lyxigt att kunna transportspringa. Det tjatar jag ju om då och då. Känner jag mig lat tar jag korta vägen hem (5 km) och känner jag mig modigare tar jag bara och hoppar på en runda i Skatås. 10 km idag som sagt, så jag känner att det går åt rätt håll. Är så taggad på löpning nu att jag gärna vill springa hem från jobbet imorgon också, men jag borde kanske ta en vilodag? Ah, den som lever får se.

IMG_6903

IMG_6922

IMG_6897 IMG_6915

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sara i åre
  10 februari, 2015 at 19:38

  så härligt!!

 • Reply
  Helena
  10 februari, 2015 at 19:43

  Bra jobbat och Gud så härligt det se ut. Jag har det bra på den där crosstrainern men … frisk luft, sol, skogens tystnad … Jag längtar det måste erkännas.

  • Reply
   Träningsblogga
   11 februari, 2015 at 07:48

   Det förstår jag!
   Frisk luft är icke att förakta har jag lärt mig! 🙂

 • Reply
  Carolin
  10 februari, 2015 at 21:42

  Perfekt att kunna transportlöpa tycker jag! Själv passar jag på när jag ska göra något annat efter jobbet och inte vill ha cykeln med mig 🙂

  • Reply
   Träningsblogga
   11 februari, 2015 at 07:49

   Ja, det är så himla bra. Man springer, det är gött, och så är träningen gjord när man kommer hem från jobbet. Så himla bra!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: