Löpning Lopp

Springa i Lerum

IMG_6875

Jag vann ju två startplatser till Lerumsloppet genom tävlingen #springigbg. Kul grej den tävlingen, rätt trevlig hashtag att kolla in på Instagram. Tävla du också, jag antar att man inte faktiskt behöver springa just i Göteborg för att vara med och tävla. Dock kan man tvingas komma hit och springa om man vinner något. Och värre saker kan väl hända? Mer om tävlingen hittar du här.

Lerumsloppet alltså. Gjorde slag i saken igår och anmälde mig själv och min bror. Jag frågade inte honom innan om han ville springa, men han antog utmaningen ändå! Förra året köpte jag en startplats till Midnattsloppet till honom i födelsedagspresent, men då hade jag förvarnat honom lite innan… Kanonpresenter sånt där tycker jag, jag hade blivit jätteglad att få sånt i alla fall! Fast det gäller kanske att ge det till rätt person…

Efter jag anmält oss läste jag att Lerumsloppet är ett av Sveriges tuffaste millopp, pga mycket backigt. Men nåväl, jag räknar med att vara i ganska fin form den 25 april, ty då är det bara en knapp månad kvar till Göteborgsvarvet.

midnattsloppetJag och bror före Midnattsloppet 2014. 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Carolin
    10 februari, 2015 at 21:39

    Håller helt med, det är perfekta presenter! Gav min mamma och syster varsin start i ett millopp i Halmstad i 25 resp 50års present för 2 år sen och det uppskattades! (Okej, kanske inte först men i efterhand var de riktigt nöjda!)

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: