Allt och inget

Poddandet

Jag lyssnar (nästan) alltid på musik när jag är ute och springer. Har förstått att många lyssnar på ingenting alls, eller en podcast. Det känns så himla harmoniskt och proffsigt att lyssna på ingenting förutom sin andning och naturen. Jag är tyvärr inte där ännu.

Igår när jag var ute och sprang tänkte jag i alla fall att jag skulle testa att springa med podcast. Jag lyssnade i 20 minuter (ändå rekord!), men sedan behövde jag musiken. Jag önskar så att jag var en podcastlyssnarlöpare!

Däremot gillar jag podcasts när jag lullar på hemma. Lagar mat, bakar eller städar eller så. T.ex. detta avsnitt av Maratonpodden med Lofsan kan man ju rekommendera. Ett av de mest inspirerande avsnitten, och då lyssnar jag rätt mycket på just Maratonpodden. Tycker i och för sig att alla avsnitt är rätt inspirerande, så jag borde kanske börja lyssna på andra inspirerande poddar också. Egentligen.

Och om en månad eller så ska jag testa att springa med podd igen. Tänker att det kanske är någonting man blir bättre på…

IMG_0127

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linnea
  12 februari, 2015 at 07:20

  Jag är en sån där podcastlyssnare. 🙂 när jag kör längre pass i lägre tempo så är poddar perfekt att lyssna på! Vid lite tempo måste jag dock ha musik. Kan inte springa utan nåt i öronen. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga
   12 februari, 2015 at 08:13

   Jamen där sa du nåt! Tror att det eventuellt skulle kunna funka för mig då, på längre pass i lägre tempo. Ska testa det i vår när jag börjar med mina halvmaraträningslångpass igen! Kan definitivt inte lyssna på snabba låtar då.

 • Reply
  Johanna
  12 februari, 2015 at 15:21

  Det tog länge innan jag kunde lyssna på poddar då jag springer (började typ för två veckor sen eller så :D) för mina tankar vandrar alltid iväg och då missar jag ju typ allt. Musik funkar bra, eller så ingenting – jag varvar de två mest – men under några löpbandspass (för att tvinga mig själv att fokusera på annat än de myyyycket långsamt tickande minuterna) och några långpass (samma orsak här – distraktion) så har jag lyssnar på poddar. Men jag är nog ingen poddmänniska, de gör inget jätteintryck på mig. Det är ju bara radio som man kan lyssna på närsomhelst liksom – what’s the deal? Önskar att jag kunde lyssna på ljudböcker för jag har så lite tid att hinna läsa, men det brukar falla på koncentrationen där med 🙂

  • Reply
   Träningsblogga
   12 februari, 2015 at 18:18

   Åh, ljudböcker har jag testat många gånger. Fungerar aldrig. Det är det där med koncentrationen för mig med 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: