Allt och inget Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Tid för inneskor

IMG_6816

Så var det snart dags för arbetsdag tre under detta sportlov. Men innan passar jag på att surfa runt lite efter ett par inneträningsskor.

Idag tänkte jag nämligen ta en tur till stan efter jobbet och införskaffa mig ett par sådana. Har tränat inomhus med mina nya löparskor men nu har de fått ta steget ut, så jag behöver nya för alla bodypumppass och löpbandsintervaller.

Men jag vet inte vad jag ska köpa!
Ska det vara löparskor eller duger det med någonting annat? Hur ska jag tänka?

Har ni några tips?
Kravet är att de är bekväma och i någon neutral färg. Gillar rosa och har mycket rosa, men vad sägs om att mixa till det hela med exempelvis någonting svart?

nikefree

Något i denna stil kanske?

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Johanna
  11 februari, 2015 at 15:30

  Om du ska använda dem till löpbandsintervaller också så rekommenderar jag i alla fall löparskor, men det behöver ju inte vara superdämpade såna. Jag gillar mina Nike Free Flyknit som gymskor just nu och kommer antagligen att införskaffa ett par till eftersom jag nog tänkt låta dem komma ut i sommar också (och då måste jag ju ha ett par gymskor). För korta intervaller på bandet funkar de fint (har sprungit 13 km som längst med dem) och de är också hur bra som helst till all styrketräning 🙂

  • Reply
   Träningsblogga
   11 februari, 2015 at 19:55

   Tror jag testade ett par såna idag! Däremot köpte jag några andra, men jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska ha kvar dem… Får hoppa och skutta lite hemma med dem imorgon och testa lite!

 • Reply
  Paula
  13 februari, 2015 at 19:38

  Jag har tränat i Nike Free eller Nike Free Bionic de senaste åren och kan verkligen rekommendera dem! Däremot så funkar de inte riktigt för mig när jag ska springa på löpbandet 🙂

  • Reply
   Träningsblogga
   14 februari, 2015 at 10:39

   Tack för tips!
   Jag köpte ett par skor, men lämnade tillbaka dem pga satt inte tillräckligt bra. Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen!
   Sugen på Nike Free!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: