Allt och inget

Några korta:

* Som sagt, fredagsfys är totalt överkattat! Idag var det raka vägen hem efter jobbet. Fast jag fick mig ett fyspass på jobbet i alla fall då jag bestämde mig för att avsluta dagen med att möblera om i mitt klassrum. Man ska inte underskatta att flytta trettio bord och stolar och ett par bokhyllor som träningsform. Men sedan raka vägen hem.

* Imorgon ska jag inte ha vilodag, men jag har ett stort problem. Jag brukar gå på bodypump på lördagar, och jag är enormt sugen på det nu också pga har inte tränat det någonting denna vecka. Men så är det ju lördag och jag är också enormt sugen på att testa kroppen på ett längre löppass. Tänker mig en 13-14 km. Vill se om jag fixar det. Så vad gör jag? Väntar väl till imorgon och ser vad som känns bäst…

* Har träningsvärk idag! Efter löpstyrketräningen igår. Så härligt va!

* Blev så upprörd när jag läste detta inlägg hos Rund är också en form. Här sitter man och är jättenöjd över sin jättenyttiga efterrätt fruktsallad och så lär man sig att folk undviker frukt och får uppmaningar om att akta sig för sockerfällan som frukt är. Nu var det inte Malin jag blev upprörd på, utan på att det ens finns en sådan diskussion. Inte konstigt att folk drabbas av ätstörningar alltså.

Och med det tar jag helg. Hoppas att ni alla får en fin sådan, och att fredag den trettonde är snälla mot er.

IMG_6813

PS. Detta te. Så sjukt gott! Och när man får i sig så lite solljus till vardags så… Ännu bättre!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  13 februari, 2015 at 19:14

  Tack för att du förtydligade det…. Hihi!
  Ha en skön helg! Bara en månad kvar nu. Wooohow! 😀

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga
   14 februari, 2015 at 09:15

   En månad! Wohey! Tiden går! Och snabbt dessutom 😀 Ska bli så kul!

 • Reply
  Petra
  13 februari, 2015 at 21:57

  Hej!
  Möblera om e kul men kan va tufft.
  Tack för tetipset.älskar te.

  Har en jobbarkompis som alltid tjatar så om frukt. Blir så förbannad på den diskutionen jag oxå. Människor! Skaffa ett liv typ.
  Tack för din Goa kommentar inne hos mig.
  De värmer

  Kram

  • Reply
   Träningsblogga
   14 februari, 2015 at 09:17

   Ja alltså fruktdiskussionen, har typ aldrig hört den förut, jag har liksom alltid fått höra att frukt är nyttigt. Blir alldeles chockad över hur folk tänker, och framförallt blir jag irriterad över att de för ett sånt tänk vidare på andra! Låt folk få äta frukt för bövelen!

 • Reply
  Kari
  14 februari, 2015 at 08:22

  Alltså LCHF! Jag vet folk som skippar hallon och morötter, men äter bacon med ost till frukost för att gå ned i vikt. Det känns ju klart ofräscht, oavsett vad man tror om kalorier och viktnedgång.

  • Reply
   Träningsblogga
   14 februari, 2015 at 09:19

   Alltså Mon Dieu! Jag är så o-insatt i dieter och sånt (rätt glad för det), men vissa grejer låter ju rätt galna alltså… Bacon med ost känns för mig som ett recept för att gå upp i vikt, iaf i jämförelse med morötter! Eh.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: