Allt och inget

Alla hjärtans länkdag del 2: Gamla godingar

heart

Man hittar alltid nya bloggar att följa, ny inspiration hela tiden. Men så finns det de där som har varit med sedan dag ett. Folk som jag aldrig har träffat, men som det nog känns som att jag har rätt bra koll på ändå. Känns det obehagligt? Här kommer i alla fall tre bloggar du borde läsa om du inte redan gör det, massor av inspiration får man där.

Vi börjar med Charlotta Sofia. Charlotta Sofia och jag började springa ungefär samtidigt, och jag tror att hennes blogg var ungefär den första jag hittade. Jag är nog lite stalkig och blir alltid lite ledsen när det inte finns ett nytt inlägg att läsa hos henne.

charlottasofia

Och så har vi Malin. Hon har hängt med länge också. Hon skriver om allt möjligt som har med träning och hälsa att göra, och hon har en förmåga att skriva om löpning på ett sånt där sätt som gör att en vill ut och springa (i skogen) direkt. Och Malin får jag dessutom träffa i mars då vi beger oss till Blogger Boot Camp!

rund

Och så sist men inte minst har vi Linnéa. Linnéa verkar vara gjord av stål och springer då och då så långt att en tappar hakan här bakom skärmen. Och så blandar hon det med massa vardagsliv också, och fina springselfies!

linneaDe här tre har hjälpt mig att ta mig ut och springa många gånger. Vilken inspiration det finns på detta internet alltså! 

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  14 februari, 2015 at 19:14

  Gulle 🙂 Tack så himla mycket!!

  P.S Stalkar dej också ju <3

 • Reply
  Carolin
  14 februari, 2015 at 19:38

  Jag håller helt med om Malins blogg! Fantastisk skogsinspiration och man blir bra löpsugen!

 • Reply
  erika
  15 februari, 2015 at 08:13

  Tre himla härliga bloggar ju 😀 Du har bra smak Ida 😉

 • Reply
  Rund är också en form
  15 februari, 2015 at 12:48

  Tusen tack, fina du!
  Det ska bli sååå kuuuul att träffas! 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: