Allt och inget

Alla hjärtans länkdag!

Men hörni, vad säger ni? Ska vi inte bara låta våra bloggar svämma över med en massa länkkärlek idag? Det är ju trots allt Alla hjärtans dag. 

Jag tänker ge dagens första länkkärlek till Heja Erika, pga sjukt inspirerande OCH för att hon ska springa Göteborgsvarvet precis som jag. Jag har märkt att det är mycket kul att läsa bloggar vars författare satsar på samma utmaningar som en själv.

hejaerika

Därför undrar jag, vet ni fler som ska springa Göteborgsvarvet? Jag vill läsa alla! Tipsa, tack!
Vet ni inte det, så kan ni väl åtminstone tipsa om folk som tränar för halvmara?

Och exakt så kommer jag in på dagens andra länkkärlek, nämligen Den springande soffpotatisen, som ska springa sitt första halvmaraton i år! Inte Göteborgsvarvet visserligen, men halvmara som halvmara liksom, intressant att följa! Hon är dock mycket mer strukturerad i sin halvmaraträning än jag är, måste verkligen börja ta tag i det nu.

soffpotatisen

Mer länkkärlek finns uppe i fliken som heter Inspirerande länkar.
Jag tycker fullt och ärligt att det inte finns en bättre start på en ledig dag än att ligga i sängen och dricka kaffe och läsa träningsbloggar. De gör mig så sugen på att träna, och jag tror verkligen inte att jag hade kunnat göra det här med träning till en del av min livsstil utan dem.

Så hörni. Nu vill jag alltså ha tips på bloggare som tränar för Göteborgsvarvet, bloggare som tränar för halvmara, och bloggare som bara helt enkelt är inspirerande, med eller utan halvmaraträning. 

Ha en fin hjärtedag!

heart

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Erika
  14 februari, 2015 at 10:24

  Men TACK vad snäll du är 😀
  Jag tycker också det är himla kul att följa andra som också ska springa varvet (särskilt dig! ;D) Det känns lite lättare när man inte känner sig ensam liksom!

  • Reply
   Träningsblogga
   14 februari, 2015 at 16:23

   Eller hur!
   Och så ser man ju lite om man är på rätt spår när det gäller träningen själv 😉

 • Reply
  Petra
  14 februari, 2015 at 15:43

  Nästa år! Då jäklar ska jag oxå springa varvet,

  • Reply
   Träningsblogga
   14 februari, 2015 at 16:24

   Ja, det tycker jag!
   Så bra mål tycker jag, och kul lopp. Där kan man ju verkligen snacka folkfest! 😀

 • Reply
  Carolin
  14 februari, 2015 at 19:34

  jag ska springa varvet! 😀 dock har jag ju fokus på mycket annat samtidigt som skidor inför öppet spår och cyklingen som är min huvudsakliga träningsform! Men ska springa varvet och till hösten blir det Lidingöloppet!

  • Reply
   Träningsblogga
   15 februari, 2015 at 09:19

   Åh vad kul!
   Jag läser ju redan din blogg, men nu ska jag följa den än mer slaviskt! 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: