Löpning Lopp

Drömmer om våren… och anmäler mig till lopp!

Fick feeling efter en bra löparvecka och anmälde mig till Göteborgsvarvets seedingslopp som går av stapeln i mars. Är så sugen på att testa milformen på ett lopp, då man ju alltid gör sitt bästa. Och går det bra kanske jag kan få hoppa upp någon startgrupp på Varvet, och då blir det ju win-win. 35 dagar kvar bara, det är inte mycket alls! Men så kul det ska bli! Det börjar ju vara ett tag sedan en sprang något lopp. Senast var det väl Midnattsloppet, och det var ju i somras!

IMG_0129

Bilden är från målgången på Göteborgsvarvet förra året. Go känsla då!

 

Hade tänkt springa någon av Vårtävlingarna i år, men fungerar inte riktigt med datumen då. Den ena helgen är jag ju i Stockholm på Blogger Boot Camp, och den andra är det alltså seedingsloppet som gäller. Annars hade det varit rätt intressant att testa 16 km! Men nåväl, är det fint väder kan man ju alltid åka till Skatås och titta på. Borde kunna vara fin inspiration inför seedingsloppet tänker jag.

Funderar fortfarande på om jag ska anmäla mig till terrängloppet Skatås ryggar eller inte. Har inte riktigt vågat än…

Lerumsloppet i april är jag redan anmäld till, och Göteborgsvarvet såklart. Och med största sannolikhet blir det till att springa StafettVarvet med kollegorna.

Springer du några lopp i år? Finns det något jag inte bör missa? 

Det är någonting med lopp... Man blir glad!

Det är någonting med lopp… Man blir glad!

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  15 februari, 2015 at 22:29

  Vad kul med lopp! Blev lite stressad nu, har liksom inte tänkt närmare på lopp..hehe
  Fast en å andra sidan är jag glad bara jag får springa midnattsloppet:) Fast något mer vore ju kul förståss. Blev pepp av ditt inlägg nu 🙂

  • Reply
   Träningsblogga
   16 februari, 2015 at 14:03

   Midnattsloppet är ju ett måste förstås! 🙂
   Du får spana runt om du hittar något fler, och så anmäla dig till Göteborgsvarvet nästa år va? 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: