Allt och inget Sammanfattning

Vecka sju

Att det redan har gått sju veckor av detta år. Vad händer? Men bra ändå, nu längtar jag efter vår. 

Årets sjunde vecka blev också årets hittills bästa träningsvecka, med fokus på löpning. Hela fyra löppass fick jag till och på det ett pass löpstyrka och ett corepass. Mycket nöjd! Sprang 34 kilometer denna vecka, det har jag inte gjort sedan jag tränade inför förra årets Göteborgsvarv, så jag känner mig rätt glad över att jag fortfarande (eller igen) har det i mig.

IMG_7020

Nu har jag på-känsla-tränat ungefär hela vintern, men efter denna vecka känner jag att jag nog ska börja försöka att strukturera upp träningen lite mer. Det är fokus löpning och halvmara som gäller nu. Så nu sitter jag här och planerar upp veckan. Det var längesen jag gjorde det, och det är en förvånansvärt tillfredsställande aktivitet.

IMG_7014

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  16 februari, 2015 at 19:02

  Oj oj, strukturerar du lite åt mig också då? Haha! 😉
  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga
   16 februari, 2015 at 19:32

   Absolut! Jag fixar ett träningsprogram! Några önskemål på vad det ska innehålla? 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: