Löpning

Snöregn och en blöt löparselfie

IMG_7078

Är så evinnerligt less på detta mörker. Precis som Charlotta Sofia och (jag gissar) typ resten av Sverige längtar jag till våren. Och trots att jag är less på mörkret väntade jag idag tills det och det snöblandade regnet kom, innan jag begav mig ut på dagens runda. Men jag skyller helt och håller på VM, det fanns helt enkelt för mycket skidor att se på tv.

Men vet ni! Detta väder är verkligen kanon för löpsteget! Man vill nämligen hem så snabbt som möjligt, att man springer så snabbt som man bara kan, och stannar bara en gång för att ta en snabb blöt selfie som ändå bara blir suddig. Det blev en liten stadsrunda på 5,5 km i ett 5:39-tempo. Det var längesen jag lyckades springa så snabbt. Den andra kilometern sprang jag på 5:02, och det är snabbt för att vara jag! Så jag är nöjd pga:
– benen kändes starka
– benen var snabba
– jag tog mig ut fast det var mörkt och jävligt och kallt och blött
– började inte gråta när jag sprang rätt i en kall vattenpöl efter bara halva rundan

IMG_7076

Årets suddigaste och blötaste selfie

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Petra
  21 februari, 2015 at 21:57

  Hej!
  Ja skönt att va tebax igen =)

  Åh ja, regn gör gott. =) tiderna brukar bli så bra då. Kanontid ju. Bra gjort.

  • Reply
   Träningsblogga
   22 februari, 2015 at 08:53

   Tack!
   Ja, regn är inte dumt alls. Dels går det snabbt, och ibland tycker jag faktiskt att det är väldigt skönt att springa i regn också! 🙂

 • Reply
  Mari
  22 februari, 2015 at 13:49

  Härligt jobbat 🙂 och silver till tjejerna, yeah 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: