Långpass Löpning

Sunday Funday Runday

22 februari, 2015

IMG_7109

Idag gick Göteborgarna man ur huse för att få sig lite D-vitamin. Till Skatås, som det verkar, för på vissa ställen fick man kryssa bland folk för att ta sig fram. Utmärkt Göteborgsvarvetträning alltså. För idag är det ju söndag och sol, och vad passar då bättre än veckans långpass? Långpass och äkta vårkänslor, den perfekta söndagen!

Det var riktigt härligt idag, formen kändes fin och jag gav mig fan på att hålla ett lugnt tempo. Att springa långsamt gjorde i slutändan att jag totalt sett höll ett högre tempo än förra veckan, så: ett jämnt tempo wins the game, kan man säga. Försökte hålla mig runt 05:50-6:00/km, och så gick jag i ett par backar, och det gjorde att jag orkade 14 km utan några större besvär. Fint! Dessutom en kilometer längre än förra helgen, och med hela 90 dagar kvar till Göteborgsvarvet känner jag att hoppet lever.

IMG_7114Och alltså.
Det här med sol och plusgrader, hur ljuvligt är inte det? Det finns hopp om liv! Men jösses vad en del löpare har mycket kläder på sig, är det jag som är varm eller de som är kalla? Såg till och med folk i vantar. I plusgrader! Galningar.

IMG_7112

1,5 timme i detta idag. Nästan så en blev religiös. Åtminstone blev en glad över att kroppen och konditionen fixade det.

 

 

 

12 Comments

 • Reply mari 22 februari, 2015 at 17:07

  Den där solen hoppas jag hittar till Sthlm på allvar snart, den tittar liksom bara fram då och då för att retas eller något liknande. För en blir galen när den försvinner lika snabbt =) Men din tur ute i Skatås var inte dum, så härligt!

  • Reply Träningsblogga 23 februari, 2015 at 06:09

   Ja, galen blir man! Vi har inte haft mkt till sol här i Göteborg heller, så en blir glad när den är här några timmar åtminstone!

 • Reply Märta 22 februari, 2015 at 17:51

  Åh vad det ser härligt ut. Här har det också varit sol idag, och gissa hur jag har svurit över det där jag gått inomhus på IKEA…

 • Reply Cecilia Mattsson 22 februari, 2015 at 17:55

  Gud vad det är härligt med sol, blir på så gott humör. Den tittade även fram i lilla Halmstad idag 🙂

  • Reply Träningsblogga 23 februari, 2015 at 06:10

   Härligt! Hoppas lite mer på den varan nu också 😀

 • Reply Erika 23 februari, 2015 at 06:49

  Ja så himla härligt med sol och plusgrader 😀
  Fast jag sprang med vantar jag, haha! Fast det beror mest på att jag har så himla kass blodcirkulation i händer och fötter, alltid. Så jag är hellre svettig om händerna än iskall 😀

  • Reply Träningsblogga 23 februari, 2015 at 10:22

   Haha, det kanske är jag som är varm då! Ibland tänker jag faktiskt att jag har lite väl lite kläder på mig när jag springer… Fast jag fryser ju inte (förrän jag kommer hem!).

 • Reply jeanna 23 februari, 2015 at 09:30

  Grym du är Ida! Sjäklvklart kommer varvet att gå bra.

 • Reply Elin 24 februari, 2015 at 16:12

  Spring milen istället för åttan, inte alls lika trångt och mkt finare

  • Reply Träningsblogga 24 februari, 2015 at 17:51

   Gillar ändå åttan, bara inte på de ställen där det är mkt folk 😀
   Men milen blir det nog också då och då!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: