Sammanfattning

Halvlugn vecka 8

vecka8

Återigen dags att summera en vecka. Jag var rätt trögstartad, men det löste sig fint till slut ändå. Det blev betydligt mindre löpning än veckan innan, men 19,73 km i alla fall, det får helt enkelt lov att vara godkänt. Och så bodypump på det. I veckan ska jag ta tag i det där med att boka PT, så jag kan börja styrketräna på lite annat sätt också, även om jag råkar gilla bodypump.

Efter många om och men bestämde jag mig för övrigt för att testa att logga träningen på Funbeat istället för Jogg.se. Gillar utseendet på Jogg femhundra gånger bättre än Funbeats, men sådant kan man ju inte gå på! Känner spontant att Funbeat är bättre, t.ex. genom att det går att logga annat än löpning och ”gruppträning”, dvs. det ligger inne pass som Bodypump, SATS Runners training, core och allt annat en kan tänka sig. Klar fördel!

vecka8diagram

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: