Intervallpass Löpning

Intervaller att inleda helgen med

Fredag igen! Tycker det händer ofta. Att det är fredag alltså. Idag kände jag mig ovanligt pigg, så jag bestämde mig för att springa lite intervaller efter jobbet. Jag som aldrig orkar träna på fredagar!

IMG_7143

Lånade Malins upplägg och körde:
* 8 x 1 minut, vila 30 sek mellan
* 8 x 30 sek, vila 30 sek mellan
Det sjuka i det hela var att jag råkade springa exakt samma tempo som Malin, och det var fullständigt oplanerat. Så går det när man följer någons blogg slaviskt en längre tid, I guess! Man blir likadan.
Således 4:55 på de första åtta intervallerna, och 4:10 på de sista åtta. Kändes förvånansvärt bra! Och det var alldeles för länge sedan jag körde intervaller, så det var riktigt skönt. Hoppas på att kunna få in mer intervallträning framöver. Det börjar ju vara säsong för det!

Jag tar alltid helg med gott samvete, men ännu lite bättre idag.
Ha en fin helg kära träningsnarkomaner!

IMG_7152


 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 februari, 2015 at 17:55

  Haha! Great minds (and bodys?) think alike! 😀
  Bra gjort! Lika rödrosig och fin som jag (också). 😉

  Kram M

 • Reply
  Mari
  27 februari, 2015 at 18:24

  =) Härligt jobbat.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: