Sammanfattning

Det var februari

februari

Så kan vi lägga februari till handlingarna. Tänker inte ens undra vart tiden tar vägen längre. Februari blev i alla fall en bra träningsmånad. Kom igång bra med löpningen igen, och så har det styrketränats också förstås. Och så har jag ju äntligen kommit igång med att foamrolla också. Så bra! Sprungit intervaller har jag bara gjort två gånger, men det är ju alltid något. Och februari är ju en jättekort månad, så detta får jag väl vara nöjd med.

Totalt tränade jag i 811 minuter under dessa 28 dagar. Det blir ungefär 13,5 timmar. Under denna tid hann jag bl.a. med att springa 53,6 kilometer ute i friska luften.

Hej, jag heter Ida. Har jag nämnt att jag gillar statistik? 

 

februari2014

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Carolin
    2 mars, 2015 at 21:20

    Härligt jobbat! Statistik är grymt kul!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: