Allt och inget

Så vågar du springa långt – föreläsning

Helgens bästa nyhet kom redan igår på Göteborgsvarvets facebooksida. Det nalkas nämligen storföreläsning med inga mindre än Charlotta Fougberg, Petra Maratonbloggen Månström och Christer Olsson. 18 mars på Gothia Towers i Göteborg är det som gäller. Jag blev så glad när jag kollade kalendern och såg att det inte var något jobbmöte inplanerat (som jag ofta tycker att det är på onsdagar), så jag bestämde mig för att boka direkt. Här fungerar det fint att anmäla sig.

Föreläsningens tema är Att ta sig an utmaningar och beskrivs kortfattat så här: Ta chansen att lyssna till inspirerande föreläsare när de delar med sig av sina livs utmaningar. Utmaningar som de ibland tagit sig an med skräckblandad förtjusning. Hur tacklar du förändring? Och vågar du utmana dig själv? Läs mer om föreläsningen här.

Riktigt sugen på detta såklart. Har ju t.ex. följt Petras blogg och podd ganska slaviskt sedan jag började springa, så jag tror att det kan bli inspirerande och bra. ”Så vågar du springa långt!” står det ovanför beskrivningen om vad Petra ska prata om. Bara en sådan sak.

Någon mer som ska dit? 

IMG_7155

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Petra
  28 februari, 2015 at 08:58

  Åh de vill ju jag gå på. Lite för långt att köra för dagen bara. Ha ha. De kunde ju varit denna helgen.

  Tack!!
  Kram

  • Reply
   Träningsblogga
   28 februari, 2015 at 21:04

   Ja, det är ju det där med att saker och ting alltid är i fel stad!
   Denna gång hade jag tur dock 😀

 • Reply
  Carolin
  28 februari, 2015 at 15:18

  funderade också på att gå på den, lät ju riktigt intressant!

  • Reply
   Träningsblogga
   28 februari, 2015 at 21:03

   Eller hur! Jag bokade direkt, så jag vet att det blir av 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: