Allt och inget

Dagens playtips

skijenter

Detta stör mig enormt: att jag inte lyckades få tummen ur och börja se dokumentärserien om det norska damlandslaget i skidor innan SVT började plocka bort avsnitt. Och att NRK inte visar det utanför Norge. Imorse såg jag nämligen de tre tillgängliga avsnitten utan minsta paus emellan, och åh vad jag önskar att jag fick se resten. Om du inte sett denna serie, skynda dig nu och se åtminstone det som finns kvar. Här hittar du Norges damer mot Falun. Inte konstigt att de är bäst gång på gång, så som de tränar. Man blir inspirerad!

När det var över fick jag abstinens och såg Charlotte Kallas löpträning över myrarna och en dokumentär om henne som Norges TV2 gjort. Jag kan rekommendera allt!

Så har jag laddat för femmilen. Skidor, skidor, skidor. Det blir lite tomt nu när VM tar slut!

I videon nedan kan du se Kallas myrträning om du inte redan gjort det. Jag är inte jätteförvånad över att den människan är stark.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Paula
  1 mars, 2015 at 13:56

  Kolla även på Sveriges skidhjältar, finns också på SVT Play.

  • Reply
   Träningsblogga
   1 mars, 2015 at 17:07

   Tack för tips!
   Men ÅH att det bara finns två avsnitt att se… Varför är jag så sent ute med allt? 🙁

 • Reply
  Dietandthecity/Alex
  1 mars, 2015 at 19:53

  Men WOW vilken fin header du har!!!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: