Allt och inget

Våren är här!

IMG_7093

Det är mars! Det är vår! Det är stort! Förstår ni det? Vi har återigen överlevt de hemska jobbiga mörka månaderna! Imorse åkte jag till jobbet i vårskor. Strunt samma vad det är för väder. Nu är det mars!

Mars månad har dessutom börjat rätt bra, med två träningspass redan. Löpning igår, och bodypump idag. Dock känner jag av ljumsken idag igen, och det stör mig lite (jättemycket). Jag hoppas fortfarande att det är överbelastning som gjort det, för då kommer det nog gå över bara jag vilar lite från löpning. Har ju haft liknande problem med andra kroppsdelar, och det känner jag inte av nu. Så jag hoppas in i det sista.

Mars alltså. Jag har massa förhoppningar och planer för träningen denna månad. Förutsatt att ljumsken slutar bråka tänker jag att det blir mer och mer löpning. Springer dessutom årets första lopp denna månad, nämligen Göteborgsvarvets seedingslopp den 22/3. Och om mindre än två veckor är det dags för en weekend i huvudstaden, med Blogger Boot Camp på lördagen. Hur taggad? Så taggad! Och så ska jag ju ta tag i det där med att boka PT. Det får också bli ett mars-mål.

En bra månad skall det bli. Nu är det mars!

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Paula
  2 mars, 2015 at 19:09

  Jag är också sjukt laddad inför BBC! Känns dock ganska konstigt att det redan är dags? Herregud, jag bokade ju igår känns det som!

  • Reply
   Träningsblogga
   2 mars, 2015 at 20:34

   Jag VET! Herregud, det var väl typ jul då man bokade? Galet.

 • Reply
  Saras träningsblogg
  2 mars, 2015 at 19:17

  Åh va kul med BBC!!!

 • Reply
  Petra
  3 mars, 2015 at 19:42

  Låter som en bra månad den dära mars =)

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: