Allt och inget

Skyndar inte så långsamt

Ibland har jag lite svårt att hitta balans i träningen, har jag märkt. Jag vet att man bör skynda långsamt, men har samtidigt svårt för att göra just det. Då blir det gärna riktigt intensiva träningsveckor, med en 5-6 pass, vilket resulterar i att jag veckan efter rätt ofta känner mig trött och behöver ta det lugnt. Och då blir det plötsligt alldeles för få pass. Jag vill helt enkelt ha resultat snabbt, så jag tränar massor och sedan märker jag att det ju inte funkar.

Med det sagt så är jag nu inne i den lugna veckan. Jag har hittills bara tränat en enda gång den här veckan, men istället jobbat desto mer. Men en sak som är bra är att det har blivit vår och det har jag tagit till mig! Idag klädde jag mig till exempel i blommönstrat och igår tog jag en superkort promenad på lunchen, för jag var less på att jag bara får solljus från te.

Men imorgon är det en ny dag och då satsar jag på träning igen. Det sägs att det ska bli kanonväder även imorgon, så funderar på om inte transportlöpning hem från jobbet imorgon vore något. Eller ska man rentav ta och springa på lunchen? Den som lever får se!

IMG_0157

På väg till jobbet. Sol!

Lunchpromenad. Sol!

Lunchpromenad. Sol!

På väg hem från jobbet kl 17:40. Fortfarande sol!

På väg hem från jobbet kl 17:40. Fortfarande sol!

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Kari
  4 mars, 2015 at 22:59

  Sen är det ju sjukt tråkigt med vilovecka också. Vilken annan hobby måste man ta uppehåll från 25% av tiden? Så himla orättvist!

 • Reply
  Saras träningsblogg
  5 mars, 2015 at 08:20

  Tycker att det inte behöver vara något dåligt med det upplägget. Att köra hårt några veckor och sen låta kroppen vila pch gå ner i varv ett tag för att nästa vecka va stark och pigg igen. Låter som ett vonnande koncept

  • Reply
   Träningsblogga
   5 mars, 2015 at 19:34

   Jamen så är det kanske! Har ändå lyckats hålla i träningen i snart två år nu, så något gör jag väl rätt iaf!

 • Reply
  Carolin
  5 mars, 2015 at 09:24

  åh det där med Transportlöpning imorgon lät som en fantastiskt bra ide. Eller kanske lunchlöpning! Tack för inspirationen, jag ska packa löparskor imorgon!! 😀

  • Reply
   Träningsblogga
   5 mars, 2015 at 19:35

   Åh det var härligt! Älskar transportlöpning. Så himla mkt förena nytta med nöje liksom.

 • Reply
  Åsa
  5 mars, 2015 at 14:45

  Så funkar jag också, träbar rätt intensivt flera veckor, för att sedan ta det lugnare en vecka emellan varven, bra upplägg tycker jag! 🙂

  Och UNDERBART med solen, lovet it!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: