Löpning

Efterlängtad springtur

image

Vilat från löpning sedan i söndags, så idag längtade jag hela dagen efter att lägga arbetet bakom mig och springa hem. Det är ändå något extra gott med just transportlöpning, förena nytta med nöje liksom. Synd att solen hann försvinna bara, men det var skönt ändå. Det tog dock en jäkla tid att springa de där dryga sex kilometerna idag, eftersom jag tyckte att det fanns så mycket att fota efter vägen. Men det var bara så skönt att vara ute och rasta kroppen, så det gjorde verkligen ingenting. Vissa rundor får helt enkelt bara vara njutning, utan fokus på tid eller effektivitet och sådant.

image

image

image

image

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Cecilia Mattsson
  6 mars, 2015 at 10:51

  Åh, vad det är härligt när våren kommer och löprundorna ute blir fler och fler 🙂

  • Reply
   Träningsblogga
   6 mars, 2015 at 17:49

   Ja, verkligen! Skönt att man lyckats hålla formen hyfsat bra under vintern så man kan njuta av rundorna redan nu 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: