Allt och inget

Andas ut

fredag

Så var det fredag igen. Veckans lugnaste kväll tror jag nästan. Så var det inte när man var i 20-årsåldern! Nu orkar jag dock ingenting på fredagar, så nöjena sparar jag en dag. Ikväll blir det istället en klassisk tacomiddag och kanske Sons of Anarchy på teven. Eventuellt ett glas vin. Nästa fredag ska jag dock försöka vara på topp, för då åker jag ju till huvudstaden för Blogger boot camp. Herregud, redan!

Så nu andas vi ut efter vad som blev en fin arbetsvecka, då jag fått bekräftelse på att saker jag gör på jobbet faktiskt är bra och påmints om att jag trivs rätt bra där också. Mina elever och kollegor är så himla bra alltså. Är inne i ett bra flyt med det mesta just nu, både med träningen och på jobbet. Ta i trä, peppar peppar.

Hoppas att du får en fin helg! 

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: