Allt och inget

Nu är den här!

vår

Förutom att pollenet snart börjar plåga, så kan väl detta vara den bästa tiden på året? I och för sig har alla årstider sin tjusning, tycker jag, men nog är det ändå något speciellt med de första skälvande vårdagarna. Jag har gett mig själv totalt löpförbud nu (mer om det en annan gång), men en lunchpromenad i solen kan man ändå tillåta sig. Mer värt än att dricka sitt kaffe i personalrummet (även om det också är rätt fint).

IMG_0180

Så blå himmel!

IMG_0179 Jag tror att jag ska bli bättre på detta, att ta en kort sväng runt kvarteret när det är sol ute. Resten av arbetsdagen blir så himla mycket bättre då. Man känner sig lite piggare av bara det korta korta tillfället med ljus. Det bästa vore ju om man kunde ta en löprunda på lunchen, men det blir nog svårt att hinna med… Och du? Tar du vara på de här fina dagarna nu?

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är ockskå en form!
  9 mars, 2015 at 18:35

  Löpförbud…? 😮
  Du kommer till helgen väl?!

 • Reply
  Carolin
  10 mars, 2015 at 05:24

  Birde verklige bli bättre på att passa på att gå ut en sväng på lunchen! Men varför är det så svårt att ta sig för att göra det?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 mars, 2015 at 11:54

   Jag vet inte! Jag har lite samma problem… Vi har så sköna fåtöljer i personalrummet!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: