Allt och inget Löpning

Älskade kvinna!

running

Någon hade lagt upp denna bild i facebookgruppen Lonesome Runners. Jag blev så imponerad av denna kvinna att jag tycker att vi avslutar dagen med att titta på bilden och fundera lite över hur någonting så självklart inte alls var så himla självklart för inte så längesedan. Och så kan vi reflektera över hur sjukt orättvis världen är idag. Men vi kan i alla fall se på denna bild och imponeras över den starka kvinnan. Det ger mig hopp om att andra orättvisor kanske också kan försvinna en vacker dag.

Undrar om man inte måste läsa Kahrine Switzers bok Marathon Woman.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saras träningsblogg
  11 mars, 2015 at 06:23

  Helt galet. Det som känns mest konstigt är att det faltiskt inte är så längesedan!! Sjukt!

 • Reply
  Heidi
  11 mars, 2015 at 07:12

  Wow. Verkligen inspirerande kvinna 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: