Allt och inget

Boka tid

Jag har lyssnat till råd, och googlat lite och kommit fram till att ett besök hos sjukgymnast kostar 80 kronor, så jag kanske inte ska sitta här och ha ont i lår och ljumske helt aningslös. Förhoppningsvis säger de att det rör sig om överbelastning och att det bara gäller att vila. Eller stretcha. Har också helt på eget bevåg bestämt att jag ska bli bättre på att använda min foamroller för att försöka förebygga skador litegrann. Lite sent att säga när skadan är skedd, men oh well. Så jag ska boka en tid!

Jag ska också boka tid hos personlig tränare, så jag kan få hjälp med både att komma igång i gymmet, och så förhoppningsvis också lite råd kring träningen inför Göteborgsvarvet. Har ju mina tre PT-timmar kvar, så det borde vi hinna med.

Jag tänker alltid att jag ska klara allting själv. Jag ska klara av att läka en skada, jag ska klara av att lägga upp ett träningsprogram osv osv. När hjälp finns att tillgå (och dessutom gratis eller nästan) borde jag faktiskt utnyttja det.

Med det sagt så har jag vilodag även idag. Inne på tredje dagen utan träning nu, och det känns som att jag aldrig har längtat så mycket efter en löprunda. Imorse t.ex: då tog jag en spurt från spårvagnen till bussen vid bytet, och det gjorde mig lite lycklig inombords. En intervall! Men ikväll ska jag i alla fall på årsmöte med Lärarförbundet. Distraktion när man längtar efter träning är alltid bra.

Sånt kan man längta efter.

Sånt kan man längta efter.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  10 mars, 2015 at 18:33

  Jag hittar inte min tidigare fråga.
  Men du ska upp till Sthlm i helgen eller…? 🙁

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: