Allt och inget

Blogger Boot Camp 2015

15 mars, 2015

bloggerbootcamp

Bild lånad från Träningsevent / Upp och hoppa

Vilken dag det var på Blogger Boot Camp igår! Vilken helg! Är fullständigt utmattad, men det var det värt. Hur ska jag kunna sammanfatta det så kort att någon orkar läsa? Jag får helt enkelt göra så att jag börjar med sammanfattningen. Så, sammanfattningsvis: Jag har ont överallt, jag har träffat sjukt trevligt folk och jag är knökfull med ny tränings- och blogginspiration. Totalt under dagen blev det fyra träningspass och två föreläsningar.

IMG_0183

Sofia från Traningsvent.se hälsar välkommen.

Startade dagen med Runner’s Strenght med ingen mindre än grundaren av Urban Tribes, dvs. Rubin McRae. Jag har nog aldrig varit så fokuserad och taggad på ett gruppträningspass förut och svetten fullkomligt rann redan efter uppvärmningen. Vet inte hur jag ska kunna gå på detta pass på Sats någonsin igen, det kan ju aldrig bli samma.

Nästa träningspass blev ett friidrottsinspirerat ett, massa spurter och hopp. Det var riktigt bra, men när hoppen kom började såklart min ljumske att bråka och det var bara att ge upp. Surt, men onödigt att gå sönder totalt.

IMG_0189

Efter lunch var det löpning med Alla kan träna – Ida. Vi joggade lite, körde beep-test och testade några löpskolningsövningar. Gick rätt bra trots ljumsken, och det var ljuvligt att få springa lite igen.

IMG_7290 IMG_7291 IMG_7294 IMG_7296

Dagens träning avslutades med yin yoga. Det var grymt skönt, och jag hoppas att jag kan komma igång med yoga snart. Skönt att sträcka ut kroppen lite.

IMG_7300

Därtill hann jag med två föreläsningar, varav en handlade om PR och bloggen som varumärke, och den andra om att göra ett mediakit. Nu är mina ambitioner för bloggen inte direkt att varken tjäna pengar eller få en massa gratisprodukter, men det var ändå väldigt intressant att lyssna på hur det egentligen fungerar.

IMG_7282På kvällen var det efterfest på hotellet i Nacka. Några tappra tog sig dit, vi fick god mat och efterrätt, underhållning och så vann vi i ett musikquiz. All in all, en riktigt himla bra dag!

IMG_0197 IMG_0199 IMG_0200

Och så alla bloggare!

Bäst av allt var ju att träffa alla inspirerande bloggare på riktigt. Det blev mycket häng med Malin och Lina förstås, och Zara som man kan följa på instagram. Sprang på Ida aka den springande soffpotatisen, och Annika hamnade vid vårt bord på efterfesten och det visade sig att hennes blogg verkar vara en sådan som jag kommer fastna i. Träffade även Erika, som jag önskar att jag hade hunnit prata lite mer med pga har så himla bra blogg plus var skittrevlig plus tränar liksom jag för Göteborgsvarvet.

Perfekt dag som ni förstår, så jag hoppas på en favorit i repris nästa år.

bootcampgruppbild

Bild lånad från Träningsevent / Upp och hoppa

Och så goodiebagen då, den har jag verkligen inte glömt. Den får nog ett helt eget inlägg.

 

26 Comments

 • Reply Katta / move it mama 15 mars, 2015 at 17:26

  Verkligen en helt fantastisk dag.

 • Reply Rund är också en form! 15 mars, 2015 at 17:50

  Du var bättre på att sammanfatta än jag… Haha! 😉
  Tusen tack för helgen. Grymt kul!!

  Kram M

  • Reply Träningsblogga - Ida 15 mars, 2015 at 21:32

   Tack själv, så himla kul! Så himla mör nu bara, fattar inte hur jag ska orka jobba imorgon…

 • Reply Charlotta Sofia springer o trimmar 15 mars, 2015 at 18:29

  VARFÖR anmälde jag mej inte?? Det hade varit så fantastiskt att få hänga med er. Ni känns ju som vänner fast vi aldrig setts (förutom Lina som jag har ett förflutet som hotellstäderska med :))

  • Reply Träningsblogga - Ida 15 mars, 2015 at 21:31

   Ja VARFÖR!?! Vi gör ett nytt försök nästa år!
   Eller styr upp ett eget event! Far ut och springer eller nåt! Jaa!!

 • Reply mari 15 mars, 2015 at 18:48

  =) Vilken helg du haft. Jag var där förra året, så himla skoj var det.

 • Reply JoHo 15 mars, 2015 at 19:33

  Åh, vad härligt det låter… och jag var ju faktiskt OCKSÅ där… fast hälsade nog inte på dig (nästa gång!) och jag var inte ute och sprang nåt heller 😛 Konstigt. Jag gillar ju att springa. Och framför allt att TRÄNA UTOMHUS!? Jaja. Det kommer fler år! 😀

 • Reply uppochhoppa 15 mars, 2015 at 19:54

  Åh! Tusen tack för så fina ord! Nästa år måste jag typ klona mig själv så jag kan myshänga mycket mer!!! Det här blogginlägget är så exakt det BBC handlar om. Blir så enormt glad för att ni – alla deltagare – upplever det så som vi vill att det ska vara. Ni är BBC! !!! Massa kramar!

  • Reply Träningsblogga - Ida 15 mars, 2015 at 21:29

   Jamen så himla mycket tack själv! Superbra arrangerat, jag är så glad att jag bestämde mig för att åka 🙂 Det blir helt klart nästa år igen!

 • Reply Erika 16 mars, 2015 at 06:20

  Åh, så himla kul att ses Ida!! 😀 Och som du säger, synd att vi inte hann snacka mer!
  Kul att du hade så kul också, träningsevent är bra grejer 😀

 • Reply Cecilia 16 mars, 2015 at 09:22

  Vilken rolig och svettig helg ni måste ha haft 🙂

 • Reply jeanna 16 mars, 2015 at 09:33

  Vad kul Ida, ser urhärligt ut!

 • Reply ADARAS 16 mars, 2015 at 13:55

  Vilka härliga bilder du bjussat på! Var synd att jag missade efterfesten, men annars – en toppendag!! 😀

 • Reply Annika 23 mars, 2015 at 09:51

  Hej Ida! Va kul att du gillar min blogg ♡ Hoppas vi ses snart igen. Kram

 • Reply Två saker jag är sugen på i höst | 25 juni, 2015 at 20:12

  […] tåget är jättebilligt. Typ 100 spänn! Programmet är klart och ser riktigt bra ut. Var ju på Blogger Boot Camp som också anordnades av Träningsevent, så hur skulle det inte kunna vara kanon liksom? Och att […]

 • Reply Hotell, regnbåge, kaffe och tajts | Träningsblogga 25 september, 2015 at 19:18

  […] alltså, ser faktiskt fram emot allt. Tycker faktiskt att utbudet under detta event slår det på Blogger Boot Camp, och det säger rätt mycket […]

 • Reply Träningsmagi 2015 – Träningsblogga 28 september, 2015 at 16:54

  […] pass var Runners Strength, en klass som jag testat både på Sats och även på Blogger Boot Camp i våras. Precis som på BBC kände jag att detta är det bästa passet ever ever ever. Känner att […]

 • Reply Det här med länkkärlek - Träningsblogga 20 november, 2015 at 10:47

  […] sprang jag på när vi båda var på Blogger Boot Camp i våras. Precis som hos alla andra jag länkar idag blir det mycket träning och hälsa där, […]

 • Reply Nyårsfirande och årets miss  - Träningsblogga 1 januari, 2016 at 21:08

  […] om förra årets Blogger Boot Camp här! En underbar dag var […]

 • Reply Bloggare på Noba - Träningsblogga 8 februari, 2016 at 16:46

  […] dem fastän man aldrig har träffats. Samma känsla när jag träffade flera bloggare i fjol under Blogger Boot Camp och Träningsmagi. Helt enkelt: kul med bloggare och kul att träffa bloggare på andra ställen […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: