Allt och inget

Den lille goodiebagen

IMG_0208

Nej, den var inte liten. Den var faktiskt väldigt stor och innehöll massa intressanta grejer! Goodiebagen från Blogger boot camp alltså. Det var kosttillskott, teer, mascaror, hårsnoddar och allt möjligt. En del grejer är jag förstås extra nyfiken på, som t.ex:

IMG_0212Mmm, kosttillskott! Oj vad jag ska superboosta mina smoothies nu! Och så de där små goji + chocolate-bitarna som jag inte har smakat ännu men gissar är rätt fantastiska.

IMG_0210Denna har jag varit sugen på att testa länge nu, men nämns aldrig köpa pga så himla liten och så pass dyr. Men nu så. Nu så!

IMG_0209Små riskakor med choklad. Okej, den LÄR jag köpa gång på gång på gång. Så. Himla. Goda.

IMG_0211Mera kosttillskott att testa! Förutom dessa fanns även en burk av det kosttillskott jag redan stoppar i mig då och då. Bra grej ändå.

IMG_0213Svettband från Gococo – inte bara skönt, utan himla fint också.

Ja, och så en himla massa andra saker som du ser på bilden längst upp. Och så ett träningslinne från Under Armour. Ja alltså goodiebagen alone gör det ju värt att åka till Blogger Boot Camp. Och så fick man dessutom en massa träningsinspiration. Så himla värt. Är fortfarande helt uppe i varv efter helgen.

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  17 mars, 2015 at 10:06

  De där riskakorna med linfrön blev minstingen hemma galet förtjust i…!
  Han åt 5 stycken inom loppet av 10 minuter. Haha! 😀

  Kram M

 • Reply
  uppochhoppa
  17 mars, 2015 at 19:06

  Vad härligt att du gillar den! Mmm choklad! Blåbärsteet tyckte jag var toppen också. Och mascaran! Och att slippa bli förkyld genom att köra coldzyme (250 pix typ, på apotek!) Nästa gång vi ses får vi (jag) ha mer tid! Kram

 • Reply
  Min superhylla – Träningsblogga
  17 oktober, 2015 at 12:46

  […] båda varianterna från Superfruit fick jag i den sjukt stora lilla goodiebagen från Blogger Boot Camp. Den ena har jag inte ens öppnat […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: