Allt och inget

Tålamod

Jaha. Idag fick jag alltså ställa in årets andra lopp. Det första var Winter Run eftersom jag var sjuk, och idag var tanken att jag skulle springa Göteborgsvarvets seedingslopp, men det blev inget med det eftersom jag har ont i ljumske/lår (vet knappt var jag har ont längre). Jag skulle alltså vara i toppform idag. Snabb och stark! Det blir inte alltid som tänkt sig.

Jag är jättestressad över Göteborgsvarvet eftersom jag känner att jag ligger efter med träningen nu, men inser samtidigt att jag inte kan göra någonting åt det. Det får helt enkelt bli vad det blir. Idag bestämde jag mig i alla fall för att det gäller att ha tålamod. Ta till exempel när jag bestämde mig för att börja springa; inte fasen kunde jag springa då! Då var det korta joggsekvenser som gällde, men allra mest var det promenader. Då var det konditionen som inte fanns, nu är det andra problem, men tålamod är väl den gemensamma nämnaren. Man kan inte skynda fram resultat.

Så ja, idag bestämde jag mig för att tålamodet skulle ta mig ut på en promenad, för jag känner inte för att bli helt förslappad. Sagt och gjort, men det var inte alls njutbart. Jag var bara irriterad över att jag frös om händerna, och att det gick så himla långsamt. Jag har inte tålamod för promenader. Särskilt inte i kall, grå stadsmiljö. Men jag gick ut i alla fall! Och imorgon ska jag på spinning, för jag är less på att vila. Jag måste väl hitta alternativ till löpningen, jag måste väl det.  Men jag måste inte gilla det!

Promenad schmomenad!

IMG_0225IMG_0223 IMG_0224  IMG_0226

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  22 mars, 2015 at 18:25

  Spinning brukar vara en bra ersättare när löpningen inte fungerar. Då känner jag att jag håller igång och slipper känna mig försoffad…. Promenader har jag heller inte tålamod till 🙂 Kör hårt så hoppas vi du får ordning på ljumsken snabbt som attan !

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 mars, 2015 at 21:26

   Men så tråkigt med spinning när det finns löpning! Men nåväl, vad gör man? Bara att gilla läget, I guess!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: