Allt och inget

Tummen ur

Åh, ni kommer bli så stolta över mig nu! 
För vet ni vad jag har gjort? 

Vet ni vad jag har gjort?!

Jag har bokat tid hos en sjukgymnast. Jag fick äntligen tummen ur och bokade en tid.

Synd för mig att jag inte fick tid förrän om nästan två veckor. Då har jag ju (förhoppningsvis) inte ont i ljumsken längre. Det är ju lite typiskt att det ska dröja så länge när jag till slut är så himla duktig och tar tag i saken. Oh well.

Imorse satt jag och lyssnade på klassisk springmusik (Promoe – Long distance runner) på spårvagnen, samtidigt som jag såg en tjej springa där utanför. Hon såg riktigt plågad ut, med snöregnet piskande i ansiktet. Och jag var så avis att jag nästan började gråta.

Vill ut, vill ut vill ut vill ut!

Vill ut, vill ut vill ut vill ut!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  23 mars, 2015 at 22:19

  Duktiga du! Det ÄR faktiskt sjukt svårt att ta tag i sånt där’nt tycker jag.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 mars, 2015 at 10:43

   Eller HUR! Och ändå kunde man boka tid online, behövde inte ens ringa nånstans… Ändå så himla svårt att ta tag i.

 • Reply
  erika
  24 mars, 2015 at 06:22

  GRYMT Ida! 😀 Det ÄR svårt att få tummen ur till sånt, fastän man vet att det är det enda rätta, haha.
  Hoppas tiden går fort som attans dit och att du får bra hjälp. I Göteborg borde det krylla av bra sjukgymnaster!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 mars, 2015 at 10:44

   Det borde det göra va!
   Jag bokade bara tid på vårdcentralens rehabmottagning, hoppas de kan sitt!

 • Reply
  Carolin
  24 mars, 2015 at 07:05

  åh vad duktigt!! Synd bara att du får vänta.
  Om du vill ha lite hjälp tidigare så kan jag rekommendera Jeanette Önnered som har rehabilistiken (rehabilistiken.se) hon jobbar med idrottsmassage och bla jobbade hon på OS i London. Vet inte exakt om hon kan hjälpa men kan vara värt att testa, brukar gå få tid ganska snabbt om det behövs.

 • Reply
  Märta
  24 mars, 2015 at 07:19

  Bra! Även om det kanske har gått över tills om två veckor så kan du ju se det som en chans att förebygga att det kommer tillbaka.

  Hoppas du får en vettigare sjukgymnast än jag fick när jag sökte hjälp för ett knäont (som visade sig vara löparknä). Hennes lösning var ”sluta springa så slipper du få ont”. Nähäää? Det hade jag nog kunnat räkna ut själv. Hela poängen med att gå till en sjukgymnast är ju att man vill hitta en lösning så att man kan fortsätta med sin träning.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 mars, 2015 at 10:45

   Ja precis, tänker att det ju ändå finns en anledning till att det började göra ont, även om det går över
   Huvva vilken dålig sjukgymnast du råkade ut för! ”Sluta springa”??? Vad är det för en himla kommentar!??! Nä nu blev jag upprörd på riktigt.

 • Reply
  Linnea
  24 mars, 2015 at 16:23

  Åh vad störigt att få vänta när du väl bestämt dig och tagit tag i det! Men det kommer vara värt det, att jag gick till sjukgymnast är bland det bästa jag gjort!!

 • Reply
  Heidi
  25 mars, 2015 at 05:59

  Bra att du bokat tid, och tills dess: håll ut! Du hinner springa massor sedan! 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: