Allt och inget

Att gömma sig i spinningsalen

IMG_7377

Idag bestämde jag mig för att det var dags att sluta tycka synd om mig själv för att jag inte kan springa, sluta vara trött och bara göra något annat i väntan på löpningen. Jomen för jag har märkt att jag är  mycket tröttare nu när jag har tränat så lite jämfört med vad jag brukar. Åker hem från jobbet och slänger mig framför teven och orkar ingenting. Ändring på det nu!

Så idag testade två för mig helt nya klasser, två kortisar á 30 minuter och det blev en rätt bra kombination. 30 minuter cykel och 30 min core, eller 30-20-10 och ABSolution som Sats kallar det… Det var i alla fall himla skönt att vara igång och svettas lite igen, det har jag saknat! Herregud, det låter som att jag har haft världens längsta träningsuppehåll… Riktigt så illa är det ju inte.

IMG_7380

En anledning till att jag tränade idag var också att jag gärna ville undvika hockeyn (fullständigt avgörande match mellan Frölunda och Luleå ikväll). Så jag blev aningen irriterad när det var just detta det pratades om då jag kom in i spinningsalen. Ingenstans kan man gömma sig! Och nej, inte ens lilla tysta jag kunde hålla käften när instruktören sa: ”Då är det Frölunda vi håller på?”. Sedan började jag cykla och tog i rätt bra. Och Luleå ligger i skrivande stund under med 0-2 (och jag skulle således eventuellt behöva ett till träningspass just nu). Och jag håller på Luleå, om det var någon som inte förstod det då.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  25 mars, 2015 at 09:50

  Jag lovar att inte prata hockey här nu……. 😉
  Vad skönt att du kom iväg och fick lite andrenalin och endorfin-kick i alla fall! 🙂

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 mars, 2015 at 19:34

   Ja alltså, träning är bra för (mot) det mesta har jag lärt mig! Plus att jag har träningsvärk idag. Win!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: