Allt och inget

Bokar tider till höger och vänster

Så gott det är att träna ordentligt igen. Även om det inte är löpning. Får helt enkelt finna mig i att jag är skadad och göra andra saker. Idag blev det Grit Strenght, som är så satans jobbigt när man är där, men himla gott efteråt. Eller hur Malin?

Och nu hörni. Nu ska ni få bli stolta över mig en gång till. Jomen häromdagen tog jag ju tag i att boka tid hos sjukgymnast, och idag tog jag tag i att boka tid hos personlig tränare! Okej, det var snarare så att de hade typ PT-reklam på SATS där man kunde skriva upp sig om man inte hade använt sina PT-timmar. Så jag pratade med en PT och skrev upp mig. Det räknas väl? 

Hon berättade för övrigt att det ju visst går bra att fokusera på att jobba skadeförebyggande med en PT, så vi ska boka en tid efter jag träffat sjukgymnasten så vi kan lägga upp en vettig plan. Hur bra? Så bra!

Bra dag idag alltså. Överlevde dagen-efter-kvartsfinalsförlust på jobbet, lönesamtal och ett brutalt träningspass OCH jag pratade med en personlig tränare. Hoppet lever för mig också kan man säga.

IMG_7419

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer och trimmar
  25 mars, 2015 at 21:08

  Klart det räknas, superbra ju! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 mars, 2015 at 06:27

   Ja, jag blev iaf stolt över mig själv! Även om jag inte gjorde någonting 😀

 • Reply
  Rund är också en form!
  26 mars, 2015 at 07:20

  Oh ja, mycket skönare efteråt än under tiden….. haha! 😉
  Kram M

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: