Allt och inget Löpning

Vårens utomhusklass – på ett center nära mig!

En sak jag gillar med Sats är att de har klasser med fokus på att bli en bättre löpare. Inomhusklasser som Runner’s strenght, som verkligen är hur bra som helst, och nu är de snart igång med utomhusklasserna igen. Bland utomhusklasserna finns det en del att välja på, men dagens bästa nyhet är att en av utomhusklasserna i vår kommer att utgå från mitt närmaste Sats, vilket betyder att jag inte behöver åka till andra sidan stan för att springa i Slottsskogen. Orkar inte sånt.

Riktigt taggad för Fit2Run (inte lika taggad på namnet), en 60-minutersklass som utlovar löpstyrka, intervaller, löpteknik och spänst – i ett och samma pass.

Ser ofta så mycket reklam för löpgrupper och annat på facebook och lite överallt, men det känns som överkurs när man redan springer en hel del och dessutom har ett träningskort som man måste nyttja. Så det är rätt fint att man kan få löptekniken där. Taggad för våren nu och för att rehaba (det är ett verb? nej?) ljumsken så jag snart får börja springa igen. Längtar nästan till sjukgymnasten!

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: