Allt och inget

85%-ig värk och helgplaner

Fredag igen! Galet! Sluta! Den här veckan började ju alldeles precis nyss! 
Men okej, det är rätt skönt också.

Jag har träningsvärk i cirka 85% av min kropp idag, efter tisdagens ”AbSolution” och onsdagens ”Grit Strength”. Ja, de larvliga namnen till trots så vet SATS vad de pysslar med, konstaterar jag och stönar en gång till. Men efter jobbet blir det ändå ett spinningpass, tänker att det kanske kan mjuka upp kroppen lite?

Förutom spinning bjuder helgen på en resa till Skåne, bara en sån sak! Har dessutom blivit lovad en löprunda där (av en som inte springer men kan tänka sig att ställa upp för min skull), men det är nog så illa att jag får tacka nej till det erbjudandet. Men Skåne blir nog trevligt ändå, med eller utan spring.

Vad hittar du på i helgen? Någon liten weekendresa? Ett långpass i skogen? ABSolution? 

image

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Linnea
  27 mars, 2015 at 08:34

  Vart i Skåne ska du?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 mars, 2015 at 13:37

   En mycket bra fråga!
   Jag vet att jag tar tåget till Malmö iaf, och att jag blir hämtad med bil där 😀

 • Reply
  mia
  27 mars, 2015 at 13:47

  Jepp, fredagsfeelingen är lika galen varje gång den överraskar en 🙂 Ha en fin skånehelg!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 mars, 2015 at 14:40

   Eller hur! Och nästa gång fredagsfeelingen kommer blir det dessutom påsklov. Hur sjukt??

 • Reply
  Cecilia
  27 mars, 2015 at 16:35

  Ah, ha en rolig helg i Skåneland 🙂 Själv ska jag ha en lugn och fin helg (ett besök med dottern i ett nyöppnat Lager 157, om det nu är lugnt;) med ett träningspass inplanerat! Kram

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 mars, 2015 at 17:37

   Det ska jag ha! 😀
   Din helg låter fin också: lugn och fin och träning, bättre blir det ju inte 🙂

 • Reply
  Beatatjata
  27 mars, 2015 at 16:48

  Åh! Har suttit och läst en massa inlägg här nu och är 1. så glad att jag hittade hit (bloglovar genast så att jag inte missar nåt framöver) och 2. undrar hur jag kunnat missa dig förut (och inser att det finns så många fler bloggar där ute som jag missar hela tiden och rätt vad det är så hittar jag nog dem också och då kommer jag bli lika delar lycklig och ilsk för att jag inte hittat dem förr, typ).

  Och helgplaner… Planerar inte så värst mycket nuförtin men vill så klart gärna träna om kroppen tillåter. Yoga i alla fall. Lite cardio på crossen kanske. Drömma om hur storslaget mitt träningsår kommer bli efter att bebis kommit. Borde sortera bebisgrejer och sånt där också. Och betala räkningarna. Det får nog bli mitt fredagsmys. Räkningarna…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 mars, 2015 at 17:35

   Men HERREGUD vilken fin kommentar. Blev hundra procent rörd ända in i själen! Tack!
   Tycker dina helgplaner låter kanon, känna efter vad som känns bra liksom. Så brukar mina helger i regel vara, känna efter och göra det man mår bra av ju! Och ja, betala räkningar… Måste jag också göra ju.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: