Allt och inget

Mitt i det goda livet

Sent ska syndaren vakna.

Nåväl, syndare är jag väl inte, men lång tid tog det innan jag tog mig i kragen och anmälde ett lag till Stafettvarvet. Men nu är det gjort! Med det fantasifulla lagnamnet som heter samma som skolan vi jobbar på kommer vi springa en halvmara tillsammans (eller ungefär 4 km var) den 20 maj. Hoppas på att det blir ett lag till från jobbet, så vi har några att tävla mot…

Vi sprang Stafettvarvet förra året också, och det var riktigt kul (trots pissigt väder), så jag skulle verkligen rekommendera dig att skrapa ihop några vänner och/eller kollegor och ställa upp! Man får lite picknick att avnjuta efteråt också. Löpning och mat – bättre blir det knappt.

Ja, och i år har vi matchställ också. Eller lagtröjor. Eller vad vi ska kalla dem. Vilken reklam för kommunen vi arbetar i!
Varsågod Partille.

IMG_0228 IMG_0227

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: