Mat och dryck och annat gott

Påsknjutet och den lilla räkmackan

Hur går det med påsknjutet? 
För egen del går det ganska bra. Jag försöker släppa det faktum att det lutar mer och mer åt att det vore korkat av mig att springa Göteborgsvarvet, jag får börja stressa över det när påsken är slut. Vad det nu är att stressa över? Går det inte så går det inte. Så enkelt är det. Men som sagt, vi avvaktar lite med det…

Påsknjutet var det ju! Jag har fortfarande besök och det är riktigt bra för det här med att släppa annat. Igår var vi t.ex. på Gothia Towers och åt den omtalade räkmackan. Den var god och dyr, men det är klart, där betalar man nog för utsikten lika mycket som för maten. Men kan rekommendera ett besök där när du är i Göteborg. Klart värt!

Idag känner jag att det är dags att träna lite igen. Nackdelen med det här semestrandet är att jag känner mig helt förslappad redan. Så jag har bokat in mig på ett helt nytt pass på Sats. Har inte testat det förut, så vi får se vad det blir… Återkommer i ärendet!

IMG_0272 IMG_0271 IMG_0277 IMG_0270 IMG_0275 IMG_0276 IMG_0273

Förresten. Om du vill får du gärna rösta på mig för ”Veckans blogg” på Besökstoppen. Det är helt okej att rösta igen, även om du redan har röstat… Klicka in dig här och scrolla tills du hittar tävlingen. Ursäkta tjatet, men jag vill vinna. Jag vill vinna!

 

 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Märta Johansson
  5 april, 2015 at 13:44

  Vad är bättre än en lyxig räkmacka? Jo en STOR lyxig räkmacka 🙂

 • Reply
  Mari
  5 april, 2015 at 18:04

  Den mackan är SÅ god 🙂 Härligt!!

  En sak till, jag har designat ett par skor från Nike, som jag nu har chansen att vinna vilket så gärna skulle vilja. Inne på min blogg kan du via en länk hjälpa mig att rösta, jag skulle bli så glad om du ville hjälpa mig 🙂 kramr

 • Reply
  Cecilia
  5 april, 2015 at 21:34

  Fy faroa vad det var högt upp, där hade jag aldrig suttit MEN räkmackan hade jag kunnat klämma i mig 🙂

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  7 april, 2015 at 22:23

  Älskar den där räkmackan från Gothia Towers!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: