Allt och inget

Göteborgs finaste

Att få vakna upp till soliga, lediga dagar! Jo, jag kan nog lära mig att leva med det. 

Efter att ha sprungit på stan alldeles för mycket de senaste dagarna, bestämde jag att det idag var dags att visa mamma och pappa det finaste som Göteborg har att erbjuda. Nämligen Skatås, som man älskar när man är löpare eller en helt vanlig person som gillar att vara ute och röra på sig litegrann.

En favoritgrej med Göteborg är faktiskt detta: har sjukt nära till storstan som har allt, och dessutom lika nära till detta ställe.

IMG_0300Så gott att komma ut i solen, mysa på och dessutom få röra lite på sig. I naturen liksom! Och snacka om att göteborgarna har tinat upp nu. Det var mycket folk i Skatås idag, om man säger så. De som inte sprang, de promenerade, eller spelade boule eller frisbeegolf. Årets hittills finaste dag i Göteborg tror jag minsann, och ja, jag är lite sur att jag inte kan springa, men en promenad var fasen inte fy skam det heller.

IMG_0285 IMG_0287 IMG_0293 IMG_0296 IMG_0298 IMG_0307 IMG_0315

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  7 april, 2015 at 10:46

  Härligt härligt! Och ja, vädret är magiskt just nu! 🙂
  Men är det inte lite extra surt att vara i skatås och faktiskt SE (!) alla andra löpare….? Är man inte där kan man ju låtsas att resten av världen inte springer…? 😉

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 april, 2015 at 16:52

   Alltså JA!
   Hade inte mor och far varit här och vi ville ut och röra oss lite hade jag nog inte gått till Skatås… Nästa gång jag är där SKA jag springa!

 • Reply
  min inre resaM
  7 april, 2015 at 16:20

  Är inte så mycket i Skatås, men går gärna runt Delsjön 🙂 Helt fantastiskt där uppe och ändå nära stan som du säger. Trevlig blogg förresten och du får min röst på besökstoppen 🙂

 • Reply
  Det blir en transportlöpningshöst – Träningsblogga
  21 oktober, 2015 at 19:33

  […] Det är att jag ju har så bra transportlöpningsväg till och från jobbet idag. Runt 6 km och via Skatås, bättre kan det inte bli. Till mitt nya jobb har jag ungefär 2 km, och det är ju skönt på […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: