Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Nya, fina och sköna att ha på fötterna

När man inte kan springa får man köpa nya löparskor. Det är sedan gammalt. 

Ja, ska vi inte prata lite om det här med löparskor? Detta svåra ämne! Jag har aldrig riktigt tänkt på vad jag har sprungit i. Det har gått att springa och vad mer behöver man? Fick ett par Nike Lunarglide när jag var ambassadör för Midnattsloppet, gillade dem och har fortsatt med just dem. Men så har jag börjat skada ljumskar och höftböjare och skit, kan det kanske vara läge att köpa ett par ordentligare skor då?

Jag gick in på Intersport och tänkte att jag skulle testspringa lite. Att jag skulle få ett expertutlåtande kring mitt löpsteg. Men killen som hjälpte mig kändes mest loj och det hela var så himla bökigt, så vi pratade om bra skor istället och kom fram till att jag ville ha ett par stabila saker… Jag testade några och föll pladask för denna. Asics Gel-Kayano 21. Jag har aldrig haft en sådan skön sko på fötterna. Det var bara att köpa. Ja, kanske jag skulle ha provsprungit dem i butiken, men jag kan inte tänka mig annat än att jag kommer vara blixtsnabb i denna tjusiga sak. Och alla älskar ju Asics, så vad kan gå fel?

Springlängtet blev då inte direkt mindre idag. Kanske jag kan få testa att jogga lite snart?

IMG_0327 IMG_0324 IMG_0322 IMG_0323

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mia
  7 april, 2015 at 19:21

  Du kommer säkert att få många fina rundor med nya pjucksen framöver, men jag förstår verkligen att du är otålig… Håll ut!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 april, 2015 at 20:11

   Mycket otålig!
   Funderar på att testa en kortis imorgon. En jättekortis. Typ 3 km… Det borde jag få väl? Bara för att testa…

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  7 april, 2015 at 19:24

  Tänker så här: Om de är de skönaste löparskor du testat, då kan det väl inte gärna bli fel 🙂
  Himla tjusiga också! Borde också köpa nya skor men drar lite på det av någon anledning?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 april, 2015 at 20:12

   Jag tror att du drar lite på det för att det ju är SÅ HIMLA SVÅRT. En djungel det där med löparskor alltså.

 • Reply
  hejaerika
  8 april, 2015 at 07:12

  Kanonsnygga! Spanade in just dessa under min skoletarjakt men denna modellen blev tyvärr lite för klumpig på min fot så GTn passade bättre. Men Asics alltså, bra grejer! 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 april, 2015 at 10:57

   Klumpigheten oroar mig lite, men den kändes ändå relativt lätt för att vara en så klumpig sko! Om du förstår hur jag menar 😉
   Tror att jag eventuellt ska provspringa pyttelite idag… Vi får se om det blir hiss eller diss!

 • Reply
  Lite mer Asics
  2 maj, 2015 at 10:02

  […] känns. Det blev i alla fall inte riktigt samma blixtförälskelse som när jag drog på mig mina Asics Gel Kayano för första […]

 • Reply
  Mina löparskor… |
  15 juni, 2015 at 06:01

  […] … såg ut så här för ett tag sedan… […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: