Allt och inget

En påsklovsmorgons tankar

Jag har påsklov. Det är otroligt lyxigt. Men innan ni rasar över att lärare har det för bra, så får jag berätta att vår arbetsvecka är 45 timmar istället för 40 och det är därför vi har tid att vara på lov. Okej, då var det sagt. Jag har påsklov! Så otroligt lyxigt.

Klockan är 10:37, jag är relativt nyvaken, dricker kaffe i sängen och funderar över följande: 

* Nu när jag inte ska springa Göteborgsvarvet, vilka nya mål ska jag sätta upp? Vill ändå gärna ha ett lopp att träna inför. Är det Skogsmaran som gäller? Halvmaradistansen då.

* Vågar jag testa att jogga lite lugnt idag? Har inte sprungit sedan den 7 mars och det kryper i benen. Om jag tar det försiktigt? Lugnt. Typ 3-4 km? Det är sol och 13 grader ute, det är inte rätt att hålla en löpare från sin runda!

* Jag leder fortfarande i tävlingen om ”Veckans blogg” på Besökstoppen, men nu är vi inne på sista skälvande dygnet, och vi vet ju alla att vad som helst kan hända i en slutspurt. Så gå gärna in här och rösta.

* Jag måste börja googla New York. Idag är det ”bara” 81 dagar tills jag åker dit. Har i och för sig redan planerat hur jag ska springa från hotellet till Central Park och vilken runda jag ska jogga där, men det finns ju kanske andra saker att göra i NY också.

* Sportamore är galet snabba på att leverera varor. Igår efter jag hade skrivit att jag hoppar varvet tyckte jag synd om mig själv och beställde denna snygga tröja. Jag fick dessutom köpa den absolut sista de hade i lagret, så det kändes nästan som en seger. Och de har redan skickat den!

sportamore

Ha en fin dag, med eller utan påsklov, med eller utan löpning, med eller utan Sportamoreleverans på väg! Och tack för att du läser min blogg, det värmer i hjärtat varje gång jag tänker på att någon faktiskt gör det på riktigt. 

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  fanny ahlm - hörselskadad
  8 april, 2015 at 11:09

  hejsan, jag har en tävling som pågår på min blogg nu, dagens blogg. Med lite annorlunda regler så tror jag att det kommer gå så mycket bättre, då även NI får vara med och bestämma vilken som ska vinna. läs mer på http://nouw.com/ahlm/tavling—dagens-blogg-18479106 om det låter intressant.
  förlåt om du inte gillar reklam, ha det bra annars =)

 • Reply
  Cecilia
  8 april, 2015 at 11:20

  Jag tycker om din blogg 🙂 (från en som inte har påsklov, inte ska springa idag och kommer helt säkert inte att få ett paket hemskickat 🙂 Ha en fin dag!!

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  8 april, 2015 at 11:51

  Tråkigt med Göteborgsvarvet men klokt beslut ändå. Är helt övertygad om att framtiden kommer bjuda dej på måååånga halvmaror marathon, så det så! 🙂

  Tänkte på en grej, o.b.s för att jag absolut inte har någon kunskap om sånt här alls, men stretchar du? I samband med att jag får ont i mitt knä känner jag också av ljumsken, ibland har jag t.o.m fått huggsmärta där. Då brukar dessa övningar faktiskt hjälpa: http://www.springjonas.se/2012/03/framgangsreceptet-mot-loparkna-del-2-av.html
  Tänkte att det är ofarligt att tipsa om då lite lätt stretch knappast är dåligt.. Väl? Äsch, nu blev jag osäker. Vill ju inte komma här och ställa till..

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 april, 2015 at 15:00

   Nämen jag är ju verkligen jättedålig på att stretcha. Eller snarare VAR jättedålig på det. Nu försöker jag ändå göra det efter träning, och använda foamrollern. Men ibland har jag lite för lätt att glömma av det… Inte bra!

 • Reply
  minatraningstajts
  8 april, 2015 at 12:08

  Hurra för påsklov, lyllos dig! Den här boken (finns billig som pocket också) hade jag extrem nytta av första gången i New York: http://www.bokus.com/bok/9789185453641/new-york/ Så bra!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: