Annan träning än löpning Löpning

Onsdagsdubbeln

Jag vet inte om det var lyckan över att springa igen, eller vad det var, men jag hade en himla bra dag igår, fylld med energi. Så pass att jag bestämde att det var dags för säsongspremiär för cykeln, och man kan ju inte cykla utan mål, så jag trampade iväg till gymmet framåt kvällen och körde ett corepass.

Så förvånad över mig själv va! Först lite spring på dagen och sedan ett pass till på kvällen. Var kom den energin ifrån? Ah. Jag tror jag vet. Är ju ledig från jobbet denna vecka… Ledighet passar mig!

IMG_7555

Och så var det fint ute också. Sommarkänslor nästan. Typ kall sensommarkväll.

 

Dagens planer är som följer: 
1. Sega på och dricka kaffe i sängen samtidigt som jag läser bloggar (som vore det lördag!)
2. Cykla till något av stadens Sats och gå på ett styrkepass (Shape eller Bodypump)
3. Köpa en cykelpump
4. Vinna Besökstoppens bloggtävling (Du kanske hinner lägga in en sista röst?) alternativt bli besviken pga snubblade på målsnöret
5. Inte ladda Västtrafikkortet, för nu är det cykel som gäller överallt hela tiden. Vardagsmotion, oh yes.
6. Kanske köpa en regnjacka (se punkt 5)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hanna
  9 april, 2015 at 10:07

  Vad härligt. Jag tycker det är så att ju jag tränar desto mer vill jag ha. 🙂

 • Reply
  Anna (orka mera)
  9 april, 2015 at 13:59

  Ledighet gör underverk för humöret och orken! Mer ledigt åt folket 🙂 Ser ut som en trevlig plan för dagen!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: